Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5701 tot 5705
Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 31 oktober 2012

Column Kees de Kort | De salamitactiek van Nederlandse politici

Kees de Kort ziet positieve punten in het regeerakkoord. "De grote partijen zijn het er over eens dat de GOUDen tijden voorbij zijn. Er moet wat gebeuren. Tandenknarsen en samengeknepen billen, maar ze zijn bereid wat te doen."

Toch zijn de maatregelen te voorzichtig, zegt De Kort. "Het is weer een beetje rommelen in de marge. Ze erkennen de problemen en zien dat er iets moet gebeuren. Maar dan blijft het toch bij het knopje draaien naar 5.4 in plaats van 5.6. Een knopje op 3.2 in plaats van 3.4."

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Ook David Einhorn vlucht in het GOUD

In de wereld van de hedge funds is David Einhorn, de stichter van Greenlight Capital, één van de bekendste namen. Einhorn heeft zijn sporen in de sector ruimschoots verdiend. Er wordt zodoende naar hem geluisterd wanneer hij iets te vertellen heeft. Dat is regelmatig het geval.

Einhorn is namelijk niet tevreden met het beleid dat door de regering in Washington en door de Federal Reserve wordt gevoerd. In zijn Q3 brief aan de aandeelhouders maakte Einhorn duidelijk dat hij vreest dat een recessie in de VS nog maar moeilijk te vermijden zal zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Vergeet GOUD! 13 manieren om uw vermogen te beschermen tegen de komende crash

GOUD is veruit de voorkeursbelegging voor marktsceptici die de toekomst van het economisch systeem niet bijster positief inschatten. GOUD heeft echter ook nadelen: het is zwaar, moeilijk opbergbaar en staat nu al historisch hoog. Als alternatief voor GOUD geeft Business Insider daarom de volgende dertien alternatieve ‘veilige havens’ waarmee u zich kan beschermen tegen de komende crash.

[...]

Bron: GoudStandaard.com
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Zilver zonder BTW vanaf 100 troy oz.

GOUDstandaard biedt als eerste Nederlandse aanbieder van fysiek edelmetaal zilverbaren van 100 troy oz. aan zonder BTW. Eerder werd ee al een 1000 troy oz. zilverbaar aangeboden vrij van BTW. Dit is mogelijk doordat uw zilverbaren buiten de EU, in Zwitserland worden opgeslagen. Met de komst van de 100 troy oz. zilverbaar is BTW vrij zilver toegankelijker geworden.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Duitse Bundesbank maakt bekend waar het GOUD ligt

Bestuurslid Carl-Ludwig Thiele van de Duitse Bundesbank heeft aan het persagentschap DPA kenbaar gemaakt waar de Duitse GOUDvoorraad opgeslagen ligt. Op papier ligt het grootste gedeelte van de GOUDreserve in de VS en is er een aanzienlijk gedeelte dat in eigen land opgeslagen ligt. Ook in Parijs en Londen heeft de Duitse centrale bank een gedeelte van haar GOUDreserve liggen.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$