EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5706 tot 5710 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Willem Middelkoop: GOUD en zilver breken uit in 2013

Zilver en GOUD gaan volgend jaar echt uitbreken. Er is een supersterke bodem gevormd. GOUD stijgt in 2013 naar de 2.000 dollar en de zilverprijs gaat minimaal naar de 40 dollar. Vooral ondergewaardeerde edelmetaalbedrijven zijn nu aantrekkelijk.  Ook aandelen zijn kansrijk. Dat zijn de verwachtingen van Willem Middelkoop voor volgend jaar.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Iran smokkelt GOUD om sancties te omzeilen

Vandaag weer een opvallend bericht, welke perfect pas binnen de eerdere berichten over Iran en het gebruik van GOUD om de sancties zoals opgelegd door de Verenigde Staten te ontwijken. Vandaag werd bekend dat Iran vermoedelijk op grote schaal GOUD verkoopt in Afghanistan in ruil voor dollars en olie. Het geld wordt vervolgens gebruik om transacties uit te voeren zodat Iran in de behoefte kan blijven voorzien ondanks de opgelegde sancties.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 18 december 2012

Guest Post: GOUD-Waarde-Standaard in wording

De GOUDprijs stijgt al elf jaar en steeds meer mensen die GOUD kopen verwachten dat de prijs zal blijven stijgen. Marketupdate plaatst een ingezonden stuk van www.GOUDstudieforum.com over GOUD en de rol van het edelmetaal ten opzichte van het monetaire systeem.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

Brodsky: Het is tijd om edelmetaal serieus te overwegen

Op het blog van de website Ritholtz.com verscheen afgelopen week een interessant artikel over de GOUDprijs en de grote ontwikkelingen op de GOUDmarkt van de afgelopen jaren. Het artikel geeft een dermate interessante invalshoek dat ik deze integraal op Marketupdate heb overgenomen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 17 december 2012

GOUD en de weg naar $2.000,-

Al heel lang wordt er gesproken over het feit dat de GOUDkoers op termijn het niveau van $2000,- per troy ounce zal bereiken. In het begin van dit jaar waren verschillende analisten ervan overtuigd dat de GOUDprijs in 2012 boven de magische grens van 2000 uit zou gaan komen. Deze verwachtingen bleken te rooskleurig, want momenteel noteert de GOUDprijs onder de $1700,-. Op zich teleurstellend, maar er is hoop. Door de nieuwe stimuleringen van de FED  kan de GOUDprijs in 2013 nog eens een poging gaan wagen om de 2000 dollar te bereiken!

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs