EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
34
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
21
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5721 tot 5725 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Nieuwe bankregels kunnen positief voor GOUD zijn

Door alle onzekerheid in de wereldwijde economie zijn de politieke leiders op zoek naar manieren om de problemen een halt toe te roepen. Het doel is om te zorgen dat een crisis, zoals we die in de afgelopen jaren hebben meegemaakt, niet nogmaals zal gebeuren. Één van de mogelijke oplossingen heeft te maken met de reserves van banken. Het Basel Comitee is verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe regels voor de banken. Door de nieuwe regels zullen banken grotere reserves moeten aanhouden.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Analyse GOUD week 50

Een nieuwe analyse op het meest favoriete edelmetaal van beleggers, GOUD. De GOUDprijs heeft het in de afgelopen weken niet heel goed gedaan. Als we er een daggrafiek bijpakken, dan valt zelfs te zien dat GOUD sinds 26 november in een kortetermijn neerwaartse trend is gekomen. Op het wat grotere plaatje staat daar tegenover, dat GOUD nu op een mooie steunzone is beland.

Al sinds eind augustus tot aan nu, kan er een groot zijwaarts koerspatroon worden ontdekt in de GOUDkoers. Wij gebruiken voor deze analyse de koers van de SPDR Gold Trust Shares (NYSE: GLD), die de GOUDprijs trackt.

[...]

Lees verder op Optieblog.nl
Geplaatst op: zondag 9 december 2012

GOUD en zilver report (Week 49)

De afgelopen week werd zowel GOUD als zilver weer wat goedkoper. De daling van vorige week zette door en bracht de prijs van GOUD even naar €1.296 per troy ounce, het laagste niveau sinds begin augustus. De zilverprijs bereikte deze week een bodem van €801 per kilo, maar wist donderdag en vrijdag een deel van het verlies goed te maken. Ook de GOUDprijs ging aan het eind van de week weer wat omhoog. Afgelopen vrijdag noteerde een troy ounce GOUD €1.318,60 en wisselde een kilo zilver voor € €822,51 van eigenaar. Het prijsverschil met vorige week is minimaal.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 9 december 2012

Video: Zo ziet $315 miljard aan GOUDstaven eruit

Filmmaker Brady Haran and chemist Martyn Poliakoff go inside the vaults of the Bank of England, where $315 billion worth of gold bars currently sit.

Each shelf consists of one ton of gold, which equates to $56 million of gold.

Take a look at the Bank of England's enormous supply of gold below (video via Reddit):

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: vrijdag 7 december 2012

Peak Gold: de cijfers spreken voor zich

In zijn essay On The Principles Of Population argumenteerde Thomas Malthus dat de grondstoffen gelimiteerd zijn zodat de wereldbevolking niet eeuwig kan blijven groeien. The power of population is indefinitely greater than the power in the earth to produce subsistence for man. Over het einde van de olievoorraden is al veel gesproken en geschreven. Maar hoe zit het met GOUD?

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs