EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
32
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 576 tot 580
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

Forse beweging gisteren in de GOUDmijnen

Forse beweging in GOUD gisteren.

[grafieken en cijfers]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

DNB wil GOUDkluis verplaatsen naar defensieterrein bij Zeist

De Nederlandsche Bank (DNB) is van plan om de GOUDkluis en het bankbiljettenbedrijf te verplaatsen van het centrum van Amsterdam naar een defensieterrein in de gemeente Zeist.

De Nederlandsche Bank (DNB) is van plan om de GOUDkluis en het bankbiljettenbedrijf te verplaatsen van het centrum van Amsterdam naar een defensieterrein in de gemeente Zeist.

De beveiligingsmaatregelen staan medewerkers en bezoekers steeds meer in de weg, verklaart de centrale bank donderdag.

DNB haalt ook aan dat de regelmatige waardetransporten in het centrum van de hoofdstad complex zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 oktober 2016

2 grafieken die iedere belegger in GOUD in het oog moet houden

De GOUDprijs kende een fantastische eerste jaarhelft maar verliest de laatste dagen wat van zijn mojo. Na maanden van stilte hoor je dan opnieuw de ene na de andere analist zijn visie verkondigen. De ene ziet een verdere daling, de andere ziet een koopkans. 2 minder bekende grafieken geven een inzicht wat de toekomst kan brengen.

De eerste grafiek betreft de correlatie – of het verband – tussen de GOUDprijs en de 10-jarige rente op Amerikaans staatspapier, de US Treasury. Bloomberg Intelligence analist Michael McDonough zegt dat de GOUDprijs een sterk verband vertoont met de langetermijnrente in de VS.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016

Bill Gross: ‘Bitcoin kan de doodsteek worden voor centrale banken’

‘Naast GOUD zullen nieuwe technologieën zoals Bitcoin en Blockchain aantrekkelijker worden voor beleggers naarmate de centrale bank hun beleid verder zetten. Nulrente en negatieve rentevoeten bedreigen het kapitalisme.’, zegt miljardair en co-Bond King Bill Gross….

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 oktober 2016

Beleggers dumpen GOUD! Is er iets ernstigs op komst?

Het was nog eens een klein bloedbad op de GOUD- en zilvermarkt. Beleggers dumpten edelmetalen alsof het de pest was. De GOUDprijs zakte door de barrière van $1.300 waardoor de verliezen verder opliepen. GOUDmijnaandelen stonden op een gegeven moment zelfs 10% en meer lager. Toch lijkt deze dump gefabriceerd, net als in 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs