Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 576 tot 580
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

GOUDprijs in ponden door het dak

Op het nieuws dat er een grote kans bestaat dat de Britten gestemd hebben om de EU te verlaten ging de GOUDprijs letterlijk door het dak. En nu er een grote kans bestaat dat de Britten gestemd hebben om de EU te verlaten zullen vooral ook Europese aandelenmarkten waarschijnlijk flinke klappen gaan krijgen.

Het pond daalde in ieder geval stevig ten opzichte van de dollar en ging maar liefst 10 procent lager. Ook de olieprijzen gingen flink lager.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

Beurzen zijn donkerrood openen gegaan

De Europese beurzen gaan vrijdag mogelijk fors lager openen. Door signalen dat het brexit-kamp het beter doet dan verwacht, kleurden de openingsindicatoren voor de graadmeters donkerrood.

De zogenoemde 'future' voor de beurs in Londen staat op een verlies van meer dan 7 procent. ''De aandelenmarkten in Aziƫ bevinden zich in een vrije val'', zo gaf een handelaar aan. Zo kelderde de Nikkei in Tokio tussentijds 3,1 procent en zakte de Hang Seng in Hongkong 3 procent.

Het pond sterling daalde 6,4 procent ten opzichte van de dollar. Omstreeks 05.00 uur werd er een waarde van 1,3758 dollar opgetekend.

De olieprijs zakte scherp. Een vat Amerikaanse olie werd 4,3 procent minder waard op 47,92 dollar. Brent daalde 4,1 procent tot 48,81 dollar. De GOUDprijs steeg. Beleggers vluchten in onzekere tijden naar veilig geachte beleggingen, zoals het edelmetaal.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 24 juni 2016

GOUDprijs schiet 10 procent omhoog door Brexit

De GOUDprijs is in de nacht van donderdag op vrijdag met tien procent gestegen naar meer dan €39.000 per kilogram en €1.213 per troy ounce. Dat is de hoogste koers in euro’s in meer dan drie jaar tijd. Het Britse pond zakte met ruim 10% naar het laagste niveau in dertig jaar tijd. De GOUDprijs in deze valuta schoot daardoor meer dan 17% omhoog naar 995 per troy ounce, het hoogste niveau sinds het voorjaar van 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 23 juni 2016

Pensioenfondsen kijken steeds meer naar GOUD

Achter de schermen is de GOUDmarkt aan een impressionante transformatie bezig. De GOUDprijs had een fantastisch eerste kwartaal achter de rug met de sterkste stijging in 30 jaar. In het 2e kwartaal hapert de machine en werd het gele edelmetaal al 2 keer terug naar start gestuurd nadat het $1.300 aanraakte.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 23 juni 2016

Miljoenenboete voor Belgische GOUDsmelter Umicore

De Belgische materialengroep en GOUDsmelter Umicore heeft van de Franse concurrentiewaakhond een boete van 69 miljoen euro gekregen voor misbruik van zijn dominante positie. Umicore kondigde aan in beroep te gaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$