EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5761 tot 5765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Monteurs vinden $300.000 aan GOUD onder vloer

In een huis in Sacramento, Californië, is voor $300.000 aan GOUD gevonden toen monteurs een nieuw verwarming- en koelsysteem aan het installeren waren. De vondst bestond uit twaalf glazen potjes die volledig gevuld waren met GOUDstof. De eigenaar van de woning kon niet geloven wat hij zag. Bij de eerste aanblik vermoedde de man al dat het om GOUD ging.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Rob McEwen: “Zilver knalt naar $ 200, GOUD richting $ 5.000 in de volgende 4 jaar”

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

McEwen windt er geen doekjes om: volgend jaar zal GOUD de grens van 2000 dollar doorbreken, terwijl zilver op hetzelfde ogenblik door de barrière van 50 dollar schiet.

Voor de langere termijn houdt Rob McEwen vast aan zijn projecties, waarbij GOUD richting 5000 dollar zal stijgen in de volgende 4 jaren. Voor zilver ziet McEwen de prijs richting 200 dollar schieten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

De vraag naar GOUD stijgt enorm

Een aantal grote investeerders in de financiële wereld zijn druk bezig om hun GOUDposities te vergroten. De GOUD ETF’s (Exchange-Traded Funds ofwel GOUDfondsen) hebben gezamenlijk inmiddels voor een record van 145.1 miljard dollar aan GOUD op de balans staan. Dat is meer dat menig land als GOUDreserve heeft. Alleen de Verenigde Staten en Duitsland hebben een grotere GOUDbalans.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Monteurs vinden 300.000 dollar aan GOUD onder vloer

Tijdens het installeren van een nieuw verwarmings- en koelsysteem in Sacramento, Florida, deden twee monteurs een wel heel bijzondere ontdekking. Ze vonden voor 300.000 dollar aan GOUD onder een woningvloer.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Turkije exporteert GOUD naar Iran in ruil voor aardgas

Turkije heeft afgelopen week bekend gemaakt dat de toename van de export van GOUD een directe relatie heeft met de import van aardgas uit Iran. Het GOUD dient als alternatief betaalmiddel, omdat Iran vanwege de Westerse sancties zeer beperkt toegang heeft tot het internationale SWIFT betalingssysteem. Door aardgas af te nemen van Iran neemt Turkije afstand van het Amerikaanse en Europese handelsembargo dat de afname van olie en gas van Iran verbiedt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs