EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5761 tot 5765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Goedkoop GOUD kopen? Koop GOUDmijnen!

De GOUDmijnaandelen zijn de laatste jaren zo ver achter gebleven op de stijging van de GOUDprijs, dat sommige GOUDmijnen zelfs onder de totale waarde van hun reserves noteren. Het verschil tussen de GOUDprijs en de GOUDmijnaandelen is een van de  grootste ooit!

GOUD steeg dit jaar ongeveer met 10 %, maar blijft nog steeds 10 % onder zijn piek van 2011. GOUDmijnen daarentegen daalden dit jaar met 8 %. Terwijl de GOUDprijs de laatste 5 jaar verdubbelde, bleven de GOUDmijnaandelen nagenoeg gelijk. Met een ounce GOUD vandaag koop je dus veel meer GOUDmijnaandelen dan een paar jaar geleden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Helft Nederlandse GOUDreserve ligt in New York

Minister van Financiën Dijsselbloem (PvdA) heeft antwoord gegeven op een aantal vragen van de kamerleden Van Huijm (CDA) en Merkies (SP) met betrekking tot de Nederlandse GOUDvoorraad. Eén van de vragen die eerder onbeantwoord bleef was waar de Nederlandse GOUDreserve ligt. We wisten al dat ongeveer 90% van de Nederlandse GOUDvoorraad in het buitenland lag, maar nu is ook bekendgemaakt hoe die 90% verdeeld is. Het meeste GOUD blijkt in New York te liggen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Meer dan helft Nederlandse GOUD in New York

Iets meer dan de helft van het GOUD van De Nederlandsche Bank ligt opgeslagen bij de Amerikaanse Federal Reserve in New York.

Iets meer dan de helft van het GOUD van De Nederlandsche Bank ligt opgeslagen bij de Amerikaanse Federal Reserve in New York.

Verder ligt 20 procent bij de Canadese centrale bank in Ottawa, bijna 20 procent ligt in Londen en slechts 11 procent ligt bij DNB in Amsterdam. Dat meldt minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën in antwoord op Kamervragen van CDA-Kamerlid Eddy van Hijum.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Hier ligt 244 miljard euro aan GOUD

De Britse videoblog Periodic Videos mocht een kijkje nemen in de GOUDopslag van de Bank of England. Miljoenen mensen vergapen zich nu aan de video.

Lees verder op bnr.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Zilver in 2013

We gaven het in de vorige column over onze GOUDvoorspelling voor 2013 al aan dat we deze week dieper zouden ingaan op het andere edelmetaal: zilver. Zilver is al jaren onze favoriet en dat is niet veranderd, ondanks alle forse prijsbewegingen in de voorbije jaren. Voor alle duidelijkheid: het witte edelmetaal is geen belegging voor hartpatiënten. De prijs vertrok in 2003 van 4 dollar per ounce tot 20 dollar in 2007, waarna de prijs halveerde tot minder dan 10 dollar in de maanden nadien. Vervolgens maakte de zilverprijs een ommezwaai en koerste richting 50 dollar per ounce in 2010!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs