EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5771 tot 5775 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Legt China het fundament voor een GOUDstandaard?

Op de website van Goldseek verscheen een korte analyse van Vin Maru over de GOUDaankopen die China doet. China past diversificatie toe op haar buitenlandse reserves door steeds meer GOUD te kopen. Tegelijkertijd blijft het haar munt goedkoop houden door een koppeling aan de Amerikaanse dollar. Wat is de strategie van China?

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

TA: GOUD hervat opwaartse trend

Aanhangers van technische analyse zullen enthousiast zijn over onderstaande grafiek. De GOUDprijs heeft een opwaartse uitbraak gemaakt. Op de wekelijkse kaart maakte GOUD een top in augustus 2011 waarna het in een correctie-/consolidatiefase terecht kwam. Het maakte een dalende driehoek. Dit betekent steeds lagere prijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Prijzen GOUD en zilver onderuit bij opening COMEX

De prijzen van GOUD en zilver ging bij het openen van de handel op de COMEX plotseling onderuit. De reden: een plotselinge verkoopgolf van een kleine 8.000 contracten GOUD en een minstens zo grote hoeveelheid contracten zilver. Doordat deze contracten in zeer korte tijd de markt overspoelden zakte de prijs behoorlijk weg. De GOUDprijs zakte in twee minuten van €1346 naar €1335 per troy ounce en ging daarna nog eens €10 omlaag. De zilverprijs ging van €843 naar €833 per kilo en zakte een uur later nog verder tot €821 per kilo.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Zorgen over Nederlandse GOUDstaven

Een deel van de Tweede Kamer wil opheldering over de Nederlandse GOUDvoorraad, die grotendeels in het buitenland wordt bewaard.

SP en CDA willen weten of de GOUDstaven er nog wel echt liggen, blijkt uit Kamervragen die de twee partijen hebben gesteld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

US mint verkoop in november meer GOUDen munten

Beleggers wereldwijd kochten in november meer GOUDen munten van de United States Mint dan in de maanden ervoor. Deze week maakte de US Mint de balans op en zag het vooral de populariteit van GOUDen Eagle en GOUDen Buffalo toenemen.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs