EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5781 tot 5785 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Schiff: GOUD als fiscal cliff play [video]

Misschien is het wel de grootste 'goldbug' ter wereld en het is dan ook niet verassend dat Peter Schiff positief is op GOUD. Er is volgens Schiff op dit moment één goede trade: GOUD kopen met oog op de fiscal cliff.

[... + video]

Lees verder op OptieBlog.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Meer dan 80% van Oostenrijkse GOUDreserve ligt in buitenland

Oostenrijk heeft, net als Nederland en Duitsland, een aanzienlijk gedeelte van haar GOUDvoorraad elders opgeslagen. De centrale bank van het land maakte onlangs bekend dat 224,4 ton GOUD (ongeveer 80% van de totale GOUDvoorraad) ligt opgeslagen in het Verenigd Koninkrijk. Een beperkte hoeveelheid van 6,9 ton ligt in buurland Zwitserland, terwijl Oostenrijk maar 48,7 ton GOUD in haar eigen kluis heeft liggen (17%).

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

GFMS: Rapport zilvermarkt november 2012

Zoals de World Gold Council regelmatig rapporten uitbrengt over de stand van zaken op de GOUDmarkt, zo bericht het GFMS van Thomson Reuters over de zilvermarkt. In een recent vrijgegeven rapport over de maand november maakt het GFMS de industriële vraag naar zilver inzichtelijk. Het GFMS verwacht dat de industriële vraag pas in 2014 weer zal aantrekken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Optiemarkten geven GOUD extra ‘punch’

Het sentiment voor het GOUD bij de analisten van de grote banken en beurshuizen wordt steeds optimistischer. Tom Kendall, de meest betrouwbare voorspeller van de GOUDprijs in de afgelopen twee jaar, ziet volgens een rondvraag gedaan door Bloomberg de GOUDprijs volgend jaar gemiddeld 1.880 dollar bedragen.

Jochen Hitzelfd van UnicCredit, die het op één na beste track record heeft, heeft een objectief van 1.950 dollar (inclusief ruimte voor een verrassing in positieve zin). Deutsche Bank AG’s Daniel Brebner is de  nummer 3 en hij ziet de GOUDprijs in Q3 van 2013 op 2.300 dollar staan!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nieuw Socialisme

Na correctie voor schulden en inflatie blijkt dat per saldo niemand rijker is geworden. Ze kunnen in het algemeen welgestelder zijn geworden. Maar, sommigen zijn enorm veel rijker geworden. Over het geheel genomen, als de schulden van het verleden worden bijgeteld, is het land helemaal niet rijker geworden. Sinds het einde van de GOUDen standaard in 1971, zijn de netto lonen na belastingen, per hoofd van de bevolking niet meer gegroeid. “Gemiddeld zijn we niet rijker geworden over de afgelopen 40 jaar …”

[...]

Lees verder op Solidor.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs