EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5791 tot 5795 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Grafieken: China op jacht naar het GOUD

China heeft sinds 2010 de grootste GOUDproductie ter wereld, maar daarnaast importeert het land ook honderden tonnen GOUD. Volgens het laatste rapport van de World Gold Council (WGC) heeft China in het derde kwartaal de koppositie van India weer overgenomen voor wat betreft de vraag naar GOUD. Onderstaande grafieken laten duidelijk zien dat China haast maakt met het voorsorteren richting het glimmende gele edelmetaal.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Interview Ron Paul over mogelijke terugkeer GOUDstandaard

Ron Paul heeft zich de afgelopen jaren sterk geprofileerd als tegenstander van de status quo in Amerika. Of het nou gaat om drugsbeleid, de rol van Amerika op het internationale toneel, de 'bailouts' aan banken en bedrijven of het geldsysteem, Ron Paul heeft overal een uitgesproken mening over. In een interview met Andy Duncan van GoldMoney praat Ron Paul over de huidige economische crisis, de mogelijke terugkeer naar een GOUDstandaard en over wat ons te wachten staat nu Obama mag beginnen aan zijn tweede termijn als president van de VS.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

George Soros koopt meer aandelen GLD

George Soros heeft zijn positie in het GLD (het grootste GOUD-ETF) in het derde kwartaal van dit jaar met 49% uitgebreid. De miljardair heeft inmiddels 1,32 miljoen aandelen in het ETF, wat omgerekend naar de koers van vandaag een totaalbedrag is van $221,7 miljoen. Soros heeft sinds 2010 niet meer zoveel blootstelling aan de GOUDprijs gehad als nu. Hij verwacht dat de GOUDprijs verder gaat stijgen als gevolg van het stimuleringsbeleid van centrale banken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

"GOUD 1925 dollar eind 2013"

Onze nationale goldbug Willem Middelkoop heeft weer mooi getimed met dit nieuws! Vanavond houdt hij namelijk hier op IEX een webinar over GOUD en uiteraard zijn Commodity Disovery Fund. Klik hier als u nieuwsgierig bent of wilt kijken.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

GOUD en zilver cyclus, deel 2

Het is een misverstand te denken dat er in andere regio’s in de wereld al lente is. Dat horen we wel eens van economen. Dit is niet zo. Rijkere gebieden horen nadrukkelijk bij de winter. Dit denkt men wel eens omdat rijkere regio’s rijker worden en arme regio’s armer. Dit heeft alles te maken met de verhoudingen schuldenaars en schuldeisers. In de vorige winter was de VS het rijke gebied t.o.v. Japan en Duitsland. Nu is dat groeilanden zoals BRIC tegen Europa en de VS. De Kondratieff cyclus is altijd wereldwijd.

Lees verder op thesilvermountain.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs