Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 581 tot 585
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

GOUDen munten van Islamitische Staat gespot

Een jaar geleden schreven we op Marketupdate al over de GOUDen munten van Islamitische Staat (IS), maar sindsdien hebben we er niet veel meer van gehoord. Tot begin deze week, toen er nieuwe foto’s van deze munten op twitter geplaatst werden. De foto’s zouden zijn gemaakt in Raqqa, de Syrische stad die in 2014 door de terroristen werd uitgeroepen tot hoofdstad van het Kalifaat van IS.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

ABN Amro ziet GOUDprijs stijgen naar $1.450

De GOUDprijs zal dit jaar blijven stijgen vanwege door een aanhoudende vlucht richting veilige havens en het uitblijven van een renteverhoging door de Amerikaanse centrale bank. Dat schrijft Georgette Boele, analist edelmetalen en valuta bij de ABN Amro. Volgens haar is de opwaartse trend in edelmetalen nog intact en is het vooruitzicht door recente ontwikkelingen als de 'Brexit' nog steeds zeer positief.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 7 juli 2016

De edelmetalen hebben hun glans terug

De stijging in de edelmetalen GOUD en zilver de afgelopen tijd, zijn u waarschijnlijk niet ontgaan. Na jaren van prijsdalingen, hebben de edelmetalen hun glans volledig terug. De GOUDprijs is dit jaar al met bijna 30% in waarde toegenomen. De zilverprijs doet hier nog een schepje bovenop met een stijging van ruim 45%.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

De GOUDprijs steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.

De vlucht uit aandelen werd weerspiegeld in de aanhoudende run op veilig geachte staatsobligaties. Daarbij zakte het rendement op tienjarige Nederlandse staatsobligaties voor het eerst in de historie kortstondig tot onder 0 procent. De vergelijkbare Duitse rente bedraagt nu min 0,2 procent. De GOUDprijs steeg naar het hoogste niveau in twee jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 juli 2016

GOUDprijs kan op weg richting $ 4.200”

De GOUDprijs is bezig aan een indrukwekkend jaar. Terwijl het GOUDen edelmetaal vorig jaar nog moest bezwijken onder de verkoopdruk, staan er op dit moment massa’s aan kopers in de rij om te profiteren van de prijsstijging van het edelmetaal dat ook bekend staat als ‘veilige haven’.

Volgens Christopher Wood, van investeringsmaatschappij CLSA, is GOUD juist interessant omdat het kan fungeren als veilige haven. Wood komt tot de conclusie dat we op dit moment in een zeer onzekere tijd leven en volgens hem zullen steeds meer mensen opzoek gaan naar een veilige haven.

Daarnaast kunnen we door het huidige monetaire beleid in de nabije toekomst te maken gaan krijgen met het fenomeen dat we moeten gaan betalen om geld te stallen op de bank. Ook dat kan voor de ‘gewone burger’ een reden zijn om het geld ergens anders te gaan stallen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$