EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5801 tot 5805 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Iran koopt ook zilver om sancties te omzeilen

Eerder was al gekend dat Iran via Dubai GOUD importeert vanuit Turkije. Het GOUD wordt via handbagage meegenomen op vluchten vanuit Turkije naar Dubai alwaar het getransporteerd wordt naar Iran. Op deze manier probeert Iran de sancties tegen het land te omzeilen. Nu is er gekend dat Iran niet alleen GOUD importeert, maar ook zilver.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Zolang dit dollarsysteem domineert hebben de VS dus de macht.

Willem Middelkoop heeft een nieuw boek geschreven, zijn vijfde, met de titel ‘GOUD en het geheim van geld.’ Speciaal voor alle lezers van rtlz.nl publiceren we vandaag het belangrijkste hoofdstuk: ‘War on gold’ gratis op onze website.

Willem Middelkoop heeft een nieuw boek geschreven, zijn vijfde, met de titel ‘GOUD en het geheim van geld.’ Speciaal voor alle lezers van rtlz.nl publiceren we vandaag het belangrijkste hoofdstuk: ‘War on gold’ gratis op onze website.

Willem beantwoordt vragen in de hoofdstuk als: Boek . Zolang dit dollarsysteem domineert hebben de VS dus de macht?   Waarom accepteerden we het dollarsysteem in 1944 eigenlijk? Ondersteunen van de dollar is de kern van strijd tegen GOUD?

Willem vindt dat iedereen het hoofdstuk over de strijd om GOUD uit het financiële systeem te bannen, bijna een derde van het boek, móet lezen. “Ook de arme studenten die het boek nog niet kunnen betalen.”

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Kwaliteit erts van grote GOUD- en zilvermijnen daalt

Kwaliteit erts van grote GOUD- en zilvermijnen daalt SRSrocco van SilverDoctors heeft een aantal grafieken samengesteld die laten zien hoe de ertskwaliteit van een aantal grote GOUD- en zilvermijnen de laatste jaren omlaag is gegaan. Het is gebruikelijk dat gedurende de levensduur van een mijn de ertskwaliteit steeds minder wordt, maar nu gebeurt dat tegelijkertijd bij de grootste GOUD- en zilvermijnen. De grafieken laten zien dat de winning van edelmetaal steeds kostbaarder wordt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

In 2013 herleven de GOUDaandelen

GOUD aandelen doen het over het algemeen slecht tijdens verkiezingsjaren. Zo ook dit jaar. Op onderstaande grafiek is de prestatie van de Philadelphia Stock Exchange Gold and Silver Index (XAU) te zien tijdens verkiezingsjaren in Amerika. Naar mate de verkiezingen dichterbij komen, stijgt de underperformance.

[grafieken]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

LBMA: "GOUDreserve China kan maar één kant op"

LBMA: "GOUDreserve China kan maar één kant op" China diversificeert haar reserves door meer GOUD te kopen, zo constateert de LBMA. Het land wil haar reserves meer diversificeren richting GOUD en heeft volgens de laatste gegevens uit 2009 nog maar 2% van haar reserves in het edelmetaal zitten. Het ligt in lijn der verwachting dat China haar GOUDvoorraad als onderdeel van de totale reserves zal blijven uitbreiden.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs