Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 5801 tot 5805
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 7 september 2012

ALERT: HUI index vuurt koopsignaal af voor GOUDmijnaandelen!

Het zijn ontegensprekelijk geweldige tijden voor beleggers in GOUD. De rendabele periode voor de GOUDmijnaandelen lijkt nu ook definitief aangebroken.

Want herinnert u zich nog het startschot voor de GOUDrally? We hebben vandaag precies hetzelfde signaal te pakken bij de HUI index, een korf van de belangrijkste GOUDmijnaandelen.

De HUI index brak vandaag door het 200-daags gemiddelde. De weg ligt nu wagenwijd open voor GOUDmijnaandelen om een sterke stijging te realiseren in de komende weken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

GATA's Bill Murphy bespreekt JP Morgan zilvershort en een "run on the bullion bank"

Bill Murphy, voorzitter van GATA, was te gast bij Capital Account om de positie van JP Morgan in de zilvermarkt te bespreken. De gigantische shortpositie op zilver is niet enkel een bedreiging voor de zakenbank, maar voor de totale markt!

Een bron van Bill Murphy verwacht grote leveringsproblemen in de zilvermarkt, en dus bij JP Morgan, want de haaien in de markt liggen klaar om aan te vallen. Het scenario van een ‘run on the bullion bank’ ligt al klaar, aldus de bron.

De huidige prijsstijging van zilver (en GOUD) zou volgens insiders al te maken hebben met het opkopen van zilver in de markt door JP Morgan om hun shortpositie te coveren. De prijzen van GOUD en zilver kunnen hierdoor nog dit jaar exploderen, aldus Murphy.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Nog een sterk koopsignaal bij het GOUD

Ongeveer een jaar geleden bereikte de GOUDprijs een historische piekkoers op 1.923 dollar per troy ons. Daarna verging het de GOUDprijs niet meer zo goed. We kregen een correctie, waarna de GOUDprijs een tijdje ter plaatse bleef trappelen. Sinds enkele weken geeft het GOUD echter weer tekenen van leven.

Geleidelijk stegen de verhandelde volumes van fysiek GOUD, waarbij de koers langzaam maar zeker aantrok. Technisch werd een belangrijk koopsignaal gegeven wanneer de GOUDprijs uit een grote driehoeksformatie brak, formatie die sinds de herfst van vorig jaar werd gevormd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

'Ontslagbescherming leidt tot werkloze jongere'

Naar mate een land een striktere ontslagbescherming heeft, is de jeugdwerkloosheid er hoger.

Dat verband hebben onderzoekers van de Nijmeegse Radboud Universiteit aangetoond, meldt Het Financieele Dagblad donderdag.

Uit het onderzoek blijkt dat in landen met een strikte ontslagbescherming, zoals Spanje, Griekenland, Frankrijk, Italië en Portugal, relatief veel jongeren werkloos zijn. De 'GOUDen ketenen' van de oude generatie belemmeren hun kansen op de arbeidsmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

GOUD doorbreekt de barrière van $1700!

Goedemorgen! GOUD heeft er zin in vandaag. De prijs van het gele edelmetaal schiet vanochtend meteen door de psychologische grens van 1700 dollar per ounce.

Het edelmetaal neemt alvast een voorsprong op de soepele monetaire ingrepen van de centrale bankiers die er zitten aan te komen. De weg voor de GOUDprijs ligt nu in principe open voor een rally tot boven 1900 dollar!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$