EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5816 tot 5820 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Uitsterven en bloei in de junior GOUDsector: vooruitzicht voor 2013

Twee grote kenners van de junior GOUDsector (de GOUDexploratiebedrijven waarin ons fonds voor een belangrijk deel is belegd) hebben geconstateerd dat er volgend jaar veel kleine exploratiebedrijven ten onder zullen gaan in het huidige slechte financiële klimaat. Maar daartegenover staat dat de paar bedrijven die wel goede projecten hebben erg in trek zullen zijn bij de grote producenten.

Volgens berekeningen van John Kaiser zal in 2013 50% van deze juniors niet in staat zijn om de lopende kosten te betalen, en zal een verdere 20% geen exploratie van betekenis kunnen uitvoeren. Dus 70% van alle juniors zal niet aan voldoende financiële middelen kunnen komen en failliet gaan of de winterslaap opzoeken. Brent Cook voorspelt dat exploratie ‘hotspots’ van de afgelopen jaren zoals de Yukon en Colombia leeg zullen lopen, en dat er veel land vrij komt.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

George Soros zet serieus in op GOUD en GOUDmijnen

De laatste tijd is George Soros meermaals in het nieuws gekomen doordat zijn fonds zijn posities in GOUD fors heeft opgetrokken. Zo heeft het beleggingsfonds van de miljardair zijn aandelen in het GOUDfonds GDL fors opgetrokken van 884.400 aandelen naar meer dan 1,3 miljoen aandelen. Dit komt neer op een investering van ongeveer $ 200 miljoen!

Ook verhoogde Soros zijn positie in GDX gold miners ETF van 1 miljoen aandelen tot over de 2,3 miljoen aandelen. Maar het fonds van George Soros nam ook een call optie ter waarde van $ 9 miljoen op GDX.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Chinese GOUDvraag stijgt in 2015 naar 1.000 ton

De jaarlijkse vraag naar GOUD in China zal in 2015 de psychologische grens van 1.000 ton passeren, zo blijkt uit een rapport dat werd vrijgegeven door het Chinese ministerie van Industrie en Informatietechnologie. De productiecapaciteit van China zal tegen die tijd naar schatting gestegen zijn tot 450 ton. Een gat van 550 ton dat gevuld moet worden met de import van GOUD. Het rapport impliceert dat China nog minstens een paar jaar zal doorgaan met het importeren van grote hoeveelheden GOUD.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Monteurs vinden $300.000 aan GOUD onder vloer

In een huis in Sacramento, Californië, is voor $300.000 aan GOUD gevonden toen monteurs een nieuw verwarming- en koelsysteem aan het installeren waren. De vondst bestond uit twaalf glazen potjes die volledig gevuld waren met GOUDstof. De eigenaar van de woning kon niet geloven wat hij zag. Bij de eerste aanblik vermoedde de man al dat het om GOUD ging.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Rob McEwen: “Zilver knalt naar $ 200, GOUD richting $ 5.000 in de volgende 4 jaar”

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

Rob McEwen, CEO van McEwen Mining, was te gast op Bloomberg TV waar hij de vooruitzichten voor de GOUD- en zilvermarkt besprak.

McEwen windt er geen doekjes om: volgend jaar zal GOUD de grens van 2000 dollar doorbreken, terwijl zilver op hetzelfde ogenblik door de barrière van 50 dollar schiet.

Voor de langere termijn houdt Rob McEwen vast aan zijn projecties, waarbij GOUD richting 5000 dollar zal stijgen in de volgende 4 jaren. Voor zilver ziet McEwen de prijs richting 200 dollar schieten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs