Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5821 tot 5825
Bron: refdag.nl
Geplaatst: dinsdag 2 oktober 2012

Geruchten over Gaddafi's GOUDschat

Een persbericht zorgt in Libië voor de nodige opwinding: de vorig jaar gedode dictator Muammar Gaddafi zou zijn GOUD in de woestijn hebben verstopt. Slechts enkele mensen zouden op de hoogte zijn van de plek.

In de meer dan veertig jaar dat hij als dictator in Libië aan het roer stond, verzamelde Gaddafi geweldige rijkdom. Al tijdens de opstand in Libië die leidde tot de val van Gaddafi in oktober 2011, begon de jacht op de miljoenen van de alleenheerser.

Nu voedt een artikel de speculaties over het nog altijd niet gevonden vermogen. „Gaddafi heeft zijn GOUDschat in de woestijn begraven”, meldde zaterdag het Libanese dagblad Al-Diyar op zijn website. Informatie over de schat zou Abdullah Senussi, Gaddafi’s vroegere chef van de geheime dienst, bij verhoren hebben losgelaten. Senussi is begin vorige maand door Mauritanië aan Libië uitgeleverd.

Bron: zerohedge.com
Geplaatst: maandag 1 oktober 2012

GOUD en zilver ontploffen enigszins als Chuck Evans zijn mond open doet

Gold and Silver and surging this morning as the Fed's Charles Evans talks on CNBC of the need for more accomodative policy by the Fed. His 'infiniter' easing seems to have sparked this move as he clarifies the seeming psychopathy of the Federal Reserve's actions. His message clearly is that the amount doesn't matter (nor the unintended consequences), the printing and flooding of money into an already stuffed banking system will continue until morale improves.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: maandag 1 oktober 2012

GOUD heeft waarde, geld is een illusie

De relatie tussen GOUD en de hedendaagse crisis proberen wij aan de hand van dit artikel uit te leggen. Wij denken namelijk dat het loslaten van de GOUDstandaard een directe oorzaak is van de crisis die momenteel woedt in Europa en de wereld. We beginnen dit artikel eerst met een korte geschiedenis van GOUD.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: maandag 1 oktober 2012

Het verschil tussen arm en rijk

Laten we het eens hebben over de verschillen tussen rijk en arm.

Rijkere beleggers investeren namelijk op een totaal andere manier dan “arme” beleggers.

Beleggers met een beperkt kapitaal beleggen om rijk te worden en zoeken de risico’s op.

Denk maar aan beloftevolle technologiebedrijfjes, penny stocks, agressieve optiestrategieën, junior GOUDmijnen, forex, turbo’s, enz.

Beleggers met een groot vermogen beleggen niet om rijk te worden, maar om het te blijven.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zaterdag 29 september 2012

Japan bezit 40,5 miljard aan GOUD!

Recentelijk is bekend geworden dat Japan een totale GOUDreserve heeft ter waarde van 40,5 miljard dollar. Dit is een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het land. De reden waarom de GOUDreserves in Japan zo zijn opgelopen is voornamelijk dat de Bank of Japan bezig is het met uitvoeren van maatregelen om ervoor te zorgen dat de koers van de Yen redelijk stabiel blijft.

De totale reserves van Japan bedrag 3,240 triljoen dollar. Hiermee heeft het land de één na grootste financiële reserve ter wereld. Alleen China heeft grotere reserves.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$