Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 586 tot 590
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

“Dollar kan de rally bij de GOUDprijs beëindigen”

De GOUDprijs is een van de grote winnaars van dit beursjaar. Het gele edelmetaal is sinds het begin van dit jaar al flink in waarde gestegen als gevolg van de tegenvallende groeicijfers over de wereldeconomie, de stimulerende maatregelen van de centrale banken en de politieke onzekerheid. Luc Luyet, strateeg bij Pictet Group, denkt dat de rally bij de GOUDprijs belemmerd kan worden.

Luyet, die al heel wat ervaring heeft met edelmetalen, denkt dat de GOUDprijs niet het niveau zal bereiken van 1.430 dollar per ounce. Hij verwacht dat de GOUDprijs zal stabiliseren tussen het niveau van 1.250 en 1.300 dollar per ounce. De reden van deze stabilisatie is volgens hem de lange termijn opwaartse trend waarbinnen de dollar beweegt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Zwitserse centrale bank koopt GOUDmijnen!

Ik trap waarschijnlijk een open deur in als ik stel dat centrale banken over heel de wereld een waanzinnig los beleid voeren.

Volgens Reuters kopen centrale banken maandelijks voor 180 miljard usd aan activa op.

Het leeuwendeel van deze middelen worden gebruikt om staatsobligaties van failliete overheden uit de markt te halen, maar omdat de voorraad van dat schijtpapier te beperkt is, schuift men steeds op.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Een simpele reden waarom de GOUDprijs gemakkelijk 50% kan stijgen

Staat de wereld aan de vooravond van een 3e Wereldoorlog? Misschien. Zal de Europese Unie uit elkaar vallen? Misschien. Wordt Donald Trump President van de Verenigde Staten? Misschien. Is het tijdperk van negatieve rentevoeten het einde voor de centrale banken? Misschien.

Dit zijn allemaal redenen om GOUD te kopen, maar er is slechts 1 zeer simpele reden waarom de GOUDprijs echt hoger kan de komende jaren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Beleggers kiezen meer dan ooit voor GOUD

Meer dan ooit tevoren wordt er belegd in GOUD, zo blijkt uit het jongste halfjaarrapport van de World Gold Council. Het edelmetaal doet zijn reputatie als veilige haven in onzekere tijden dus alle eer aan.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Rijk worden met een GOUDen medaille? Het kan in Singapore en Kazachstan

Anna van der Breggen krijgt 25.500 euro voor haar GOUDen plak in Rio. Een flink bedrag, maar niet zo veel als ze in Singapore zou hebben gewoond. Daar was de eerste plek goed geweest voor 750.000 dollar.

De stadstaat is de koploper van het lijstje dat Fox Sports samenstelde naar de vergoeding die GOUDenmedaillewinnaars krijgen. Marketwatch maakte het overzicht.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$