Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 5876 tot 5880
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 29 september 2012

U wordt genept.

Ze hebben het idee dat de crisis alleen maar erger wordt en dat de crisismaatregelen niet effectief zijn, maar ze kunnen deze ingeving niet bevestigd zien. Immers, de aandelenkoersen zijn hoger, obligatiekoersen zijn hoger, GOUD is hoger, de werkeloosheid is laag, politici vertellen iedere dag dat het allemaal wel goed gaat komen (er moet alleen wat gesleuteld worden), en zo verder. Door de tweespalt tussen hun ingeving en de wereld die ze aanschouwen, twijfelen ze genoeg om niet tot actie over te gaan. Bent u zo iemand? Dan waarschuw ik u hierbij, want u wordt genept!

Bron: complotje.nl
Geplaatst: zaterdag 29 september 2012

Ontwikkeling GOUD in verschillende valuta

Hieronder een grafiek van de GOUDprijs in verschillende valuta. De trend van de afgelopen jaren is duidelijk. GOUD is in welke valuta dan ook flink gestegen. Relatief gezien scoort GOUD genoteerd in de Japanse Yen slecht en GOUD in Britse ponden het best. Eigenlijk kunnen we gewoon stellen dat de Britse valuta het zwakste is en de Japanse Yen vooralsnog de sterkste, ondanks de immense schuld van Japan. Lees meer op GOUDvergelijken.nl

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

CNN: "Riskeer je pensioen niet in GOUD"

We wezen er al diverse malen op: de mainstream media moet niets weten van GOUD. Dit werd tot op heden nooit in zoveel woorden neergepend door journalisten, maar door de aanhoudende druk komt CNN nu openlijk uit voor z’n afkeer van GOUD.

Het populairste nieuwsmedium ter wereld adviseert om uw spaarcenten niet in GOUD te steken. Zoals gekend geeft men eerder de voorkeur aan staatsobligaties, de grootste financiële bubbel van het moment! En als u dan toch zo nodig in GOUD ñoet beleggen, beperk dan uw inleg tot een minimale positie, luidt het advies.

Zo ziet u maar dat we bij Slim Beleggen nog steeds uitgesproken contraire visie hanteren. Het hoeft echter ook niet te verbazen dat CNN & co anti-GOUD zijn. Hun belangrijkste advertentieklanten zijn de grootbanken van onze planeet, en die zijn op dit ogenblik nog niet bereid om het GOUDverhaal te vertellen aan het grote publiek. De banken willen er eerst voor zorgen dat men zelf voldoende GOUD in het bezit heeft aan lagere prijzen…

[...]

Bron: prijsgoudenzilver.nl
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Nieuwe all time high GOUD

De GOUD- en zilverprijzen zijn afgelopen jaren erg gestegen. Het kan daarom slim zijn om in het waardevaste edelmetaal te investeren, om koopkrachtverlies door te voorkomen. U kunt GOUD en zilver fysiek kopen bij diverse webshops in de vorm van munten en baren, maar u kunt ook in mijnbouwaandelen, of op papier in GOUD en zilver handelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Marc Faber over de bijwerkingen van de "stimilus fata morgana"

Marc faber werd geïnterviewd door FNN Australia over de nieuwe ronde van QE zonder limieten door de Fed.

Faber is absoluut niet te spreken over de nieuwe maatregelen die meer negatieve dan positieve bijwerkingen zullen opleveren.

Marc Faber onderstreept nogmaals dat monetaire stimilus slechts een minderheid van de gemeenschap helpt ten koste van de meerheid. Sociale onrust is telkens de uitkomst hiervan…

Faber raadt beleggers aan om een belangrijk deel van hun vermogen te beleggen in GOUD!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$