EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5876 tot 5880 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 11 november 2012

GOUD en het belang van de stock to flow ratio

Op het blog van Gold Bullion International verscheen eerder deze week een interessante analyse van de GOUDmarkt. Joe Yasinski en Dan Flynn besteden op het blog aandacht aan de prijsvorming van GOUD. Het edelmetaal wordt praktisch niet verbruikt en daarom is de GOUDmarkt eigenlijk een overschotmarkt. Ook neemt de populariteit van GOUD toe naarmate de prijs ervan stijgt. Zijn de klassieke vraag en aanbod regels wel van toepassing op GOUD?

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 november 2012

BAM! GOUD stijgt met meer dan 3%!

Het moment is daar waar we allemaal naar hebben uitgekeken, na een aantal weken van dalingen is de GOUDprijs deze week met een mooie plus gesloten! De afgelopen week steeg de GOUDkoers met ruim 3%, naar een prijs van 1738 dollar per troy ounce. De verkiezingen in de Verenigde Staten en de uitslag daarvan deden GOUD opveren, waarbij de grens van 1700 dollar per troy ounce direct weer werd doorbroken.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 10 november 2012

Kijk op de week van Fininfo-be - week 45

Het grote nieuws deze week was uiteraard de herverkiezing van Obama.

Het grote nieuws deze week was uiteraard de herverkiezing van Obama.

Maar wat betekendt dit nu. Ik lees al direct iets dat onder Obama de inflatie hoger zal uikomen. Obama is dan ook Mister Printident. Nooit eerder in de geschiedenis van de VS heeft het land zo snel zoveel schulden gemaakt. Onder zijn beleid werd er maar liefst $5.000 miljard extra geleend.  De totale Amerikaanse schuldenlast bedraagt ondertussen $16.000 miljard. Dat is 107% van het BNP. Op het einde van zijn nieuwe ambtstermijn zullen we dus vlot over de $ 20.000 miljard zitten. Met een hogere inflatie kan je wel een idee vormen wat dit geeft voor de GOUDprijs!!

[...]

Lees verder op Fininfo-be.com
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

S&P 500 index zakt onder 200-daags gemiddelde

Sinds de herverkiezing van Obama is de GOUDprijs gestegen, maar is de Amerikaanse aandelenmarkt juist omlaag gegaan. Woensdag verloor de S&P 500 index van 500 grote bedrijven al 2,3% en donderdag ging er nog eens 1,22% van de koersen af. Ten opzichte van drie weken geleden staan zowel de Dow Jones als de S&P al ruim 6,5% lager. Donderdag zakte de S&P 500 voor het eerst sinds vijf maanden door het 200-daags gemiddelde heen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Schat met GOUD gevonden

Schat met GOUD gevonden. Bulgaarse archeologen hebben een GOUDschat gevonden in een Thracisch graf in het noorden van het land. De schat dateert van het einde van de 4e eeuw v.C. of het begin van de 3e eeuw v.C.

Lees verder op nieuwsuit.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs