EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5881 tot 5885 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Duitse centrale bank wil inspectie GOUDreserves bij Fed

Der Spiegel heeft de Duitse centrale bank toestemming gegeven om een inspectie uit te voeren op de Duitse GOUDreserves die bij de Amerikaanse Fed opgeslagen liggen, en om een klein deel ervan terug te vorderen naar Duitsland.

De actie is een gevolg van aanhoudende geruchten in de media dat de werkelijke GOUDvoorraden van westerse landen kleiner zijn dan de reserves die officieel worden gerapporteerd. Ook is recentelijk een aantal keer aangetoond dat officieel goedgekeurde GOUDstaven voor een deel bestaan uit wolfraam, een metaal met hetzelfde soortelijk gewicht als GOUD, maar een stuk minder waard.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Column Kees de Kort | De salamitactiek van Nederlandse politici

Kees de Kort ziet positieve punten in het regeerakkoord. "De grote partijen zijn het er over eens dat de GOUDen tijden voorbij zijn. Er moet wat gebeuren. Tandenknarsen en samengeknepen billen, maar ze zijn bereid wat te doen."

Toch zijn de maatregelen te voorzichtig, zegt De Kort. "Het is weer een beetje rommelen in de marge. Ze erkennen de problemen en zien dat er iets moet gebeuren. Maar dan blijft het toch bij het knopje draaien naar 5.4 in plaats van 5.6. Een knopje op 3.2 in plaats van 3.4."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Ook David Einhorn vlucht in het GOUD

In de wereld van de hedge funds is David Einhorn, de stichter van Greenlight Capital, één van de bekendste namen. Einhorn heeft zijn sporen in de sector ruimschoots verdiend. Er wordt zodoende naar hem geluisterd wanneer hij iets te vertellen heeft. Dat is regelmatig het geval.

Einhorn is namelijk niet tevreden met het beleid dat door de regering in Washington en door de Federal Reserve wordt gevoerd. In zijn Q3 brief aan de aandeelhouders maakte Einhorn duidelijk dat hij vreest dat een recessie in de VS nog maar moeilijk te vermijden zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Vergeet GOUD! 13 manieren om uw vermogen te beschermen tegen de komende crash

GOUD is veruit de voorkeursbelegging voor marktsceptici die de toekomst van het economisch systeem niet bijster positief inschatten. GOUD heeft echter ook nadelen: het is zwaar, moeilijk opbergbaar en staat nu al historisch hoog. Als alternatief voor GOUD geeft Business Insider daarom de volgende dertien alternatieve ‘veilige havens’ waarmee u zich kan beschermen tegen de komende crash.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Zilver zonder BTW vanaf 100 troy oz.

GOUDstandaard biedt als eerste Nederlandse aanbieder van fysiek edelmetaal zilverbaren van 100 troy oz. aan zonder BTW. Eerder werd ee al een 1000 troy oz. zilverbaar aangeboden vrij van BTW. Dit is mogelijk doordat uw zilverbaren buiten de EU, in Zwitserland worden opgeslagen. Met de komst van de 100 troy oz. zilverbaar is BTW vrij zilver toegankelijker geworden.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs