EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5886 tot 5890 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Duitse Bundesbank maakt bekend waar het GOUD ligt

Bestuurslid Carl-Ludwig Thiele van de Duitse Bundesbank heeft aan het persagentschap DPA kenbaar gemaakt waar de Duitse GOUDvoorraad opgeslagen ligt. Op papier ligt het grootste gedeelte van de GOUDreserve in de VS en is er een aanzienlijk gedeelte dat in eigen land opgeslagen ligt. Ook in Parijs en Londen heeft de Duitse centrale bank een gedeelte van haar GOUDreserve liggen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Peter Schiff: “GOUD nu op weg 5.000 dollar”

Peter Schiff werd door CNBC gevraagd naar zijn visie op de prijs van GOUD. Schiff is het duidelijk niet eens met de negatievelingen op de vloer van de futuremarkten.

Peter Schiff werd door CNBC gevraagd naar zijn visie op de prijs van GOUD. Schiff is het duidelijk niet eens met de negatievelingen op de vloer van de futuremarkten.

Peter Schiff voorspelt dat de GOUDprijs rond 5.000 dollar noteert over enkele jaren. Meer nog, hij denkt zelfs dat dit een bescheiden koersdoel is voor GOUD!

Beleggers mogen zich opmaken voor een indrukwekkende GOUDrally in de komende maanden, aldus Peter Schiff.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Duitsland op zoek naar zijn GOUDreserves

Duitsland heeft de 2e grootste GOUDreserves ter wereld , zo’n 3.400 ton. Omdat de buitenlandse  voorraad nooit werd gecontroleerd, heeft het Hooggerechtshof gevraagd aan de Bundesbank om de buitenlandse reserves te verifiëren op aantal, gewicht en nummering.

De Bundesbank heeft de 82.857 GOUDbaren (zo’n 1.100 ton) in eigen beheer in Frankfurt ge-audit. De GOUDbaren werden geteld en gewogen. Maar het grote probleem met de Duitse GOUDvoorraad zijn de buitenlandse reserves. Vermoed wordt zo’n 1.500 ton bij de FED en zo’n 800 ton in Engeland en Frankrijk. Alles tezamen goed voor € 133 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Brazilië en Turkije breiden GOUDreserve uit

Centrale banken blijven netto GOUD kopen. Zo heeft Brazilië voor het eerst sinds december 2008 weer GOUD aan haar reserve toegevoegd. Met een aankoop van 1,7 ton in de afgelopen maand brengt het Zuid-Amerikaanse land haar totale GOUDvoorraad naar 35,3 ton, zo blijkt uit nieuwe data die het IMF onlangs publiceerde. Daarnaast kochten ook landen als Turkije en Oekraïne de afgelopen maand GOUD bij.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Sander Boon over de Duitse GOUDvoorraad

Op Radio 1 was politicoloog en auteur van het boek 'de Geldbubbel' te gast om zijn mening te geven op de discussie die nu in Duitsland gaande is. Voor wie het niet gevolgd heeft: De Duitse rekenkamer heeft de centrale bank aanbevolen een telling te doen van de GOUDvoorraad. Duitsland heeft naar verluid ongeveer 3.400 ton GOUD liggen, waarvan een gedeelte ligt opgeslagen in Londen en in New York.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs