EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5886 tot 5890
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

Zilver was beste belegging in derde kwartaal 2012

In de periode van begin juli tot eind september is de prijs van zilver het meest gestegen. De website Finviz houdt de prijzen van verschillende beleggingscategorieën in de gaten, uiteenlopend van hard commodities (metalen), soft commodities (voedingsmiddelen), GOUD, diverse valuta, obligaties en diverse aandelenindices.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

Prijsstijging GOUD in 75 verschillende valuta

Op GoldSilver.com verscheen begin deze week een uitgebreide tabel die inzichtelijk maakt hoe de GOUDprijs zich heeft ontwikkeld van vele tientallen verschillende valuta. Van sommige valuta heeft u misschien nog nooit gehoord, maar het enige dat u hoeft te weten is dat alle valuta uit onderstaande tabel aan waarde hebben verloren ten opzichte van GOUD. GOUD kan worden gezien als een soort barometer die de waardeontwikkeling van een valuta in kaart kan brengen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

GOUD deed goede zaken in september

Ook in September heeft de GOUDkoers de opmars voorgezet waar het in Augustus mee was begonnen. De GOUDprijs is in September in totaal met 5% gestegen, naar een koers van 1776 dollar per troy ounce. GOUD begon de maand op een koers van 1691 dollar per troy ounce, en bereikte het hoogste punt op 21 september. Het edelmetaal bereikte op deze dag een prijs van 1784 dollar per troy ounce.

Daadkrachtige actie vanuit de Verenigde Staten en hoopgevende cijfers over de economische groei en het vertrouwen van de consumenten hebben ervoor gezorgd dat GOUD een stijgende lijn blijft doorzetten. Aankomende maandag zal het belangrijk worden wat het effect is van de maatregelen die door de FED en de ECB zijn ingezet. Mocht blijken dat de maatregelen onvoldoende effect hebben dan zou de GOUDprijs in Oktober wel eens kunnen gaan dalen.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: donderdag 4 oktober 2012

Futures en opties wijzen in richting van verdere stijging van de GOUDprijs

Het verleden leert ons vaak iets over de toekomst en dat geldt ook voor de financiƫle markten. De GOUDprijs is tussen december 2008 en juni 2011 met 70 % gestegen, in een periode dat de Federal Reserve de rente op een recorddieptepunt hield en voor 2.300 miljard dollar aan bonds terugkocht.

Dat gebeurde via 2 rondes van quantative easing die de GOUDprijs op 13 september 2011 naar een record van 1.923,70 dollar voerden. De laatste stoot werd gegeven door een escalatie van de crisis in Europa, waardoor wereldwijd een huivering door de markten werd gejaagd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 3 oktober 2012

Colombiaanse drugsmaffia gaat voor GOUD

De Colombiaanse drugsmaffia heeft een nieuw doelwit, GOUD. Ze hebben met succes cacao vervangen door GOUD uit illegale GOUDmijnen als hun voornaamste bron van inkomsten. Analisten schatten dat de maffia $ 450.000 verdient per week uit illegale GOUDmijnen.

De Colombiaanse drugsmaffia heeft een nieuw doelwit, GOUD. Ze hebben met succes cacao vervangen door GOUD uit illegale GOUDmijnen als hun voornaamste bron van inkomsten. Analisten schatten dat de maffia $ 450.000 verdient per week uit illegale GOUDmijnen.

De invloed van de maffia is in Colombia zo groot geworden dat 6 % van ’s land gemijnd GOUD uit illegale mijnen komt, mijnen die niet conform de voorschriften en milieurichtlijnen zijn. De maffia perst niet alleen actieve mijnen af, ze runnen zelf ook hun mijnen.

Gebieden die vroeger bestemd waren productie van drugs worden nu omgevormd tot draaischijven voor GOUDproductie en GOUDhandel. Het voordeel van GOUD ten opzichte van bijvoorbeeld cocaïne is dat GOUD legaal transporteerbaar en verkoopbaar is.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs