Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 591 tot 595
Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 27 augustus 2016

Tienermiljardair moeten GOUDen Maserati inleveren – hij was niet verzekerd

Een 19-jarige zelfbenoemde ‘tienermiljardair’ heeft zijn Maserati GranCabrio met vergulde carrosserie moeten afstaan aan de Engelse politie omdat die onverzekerd was.

Hamza Sheikh werd vorige week door de politie aan de kant gezet, toen hij rondreed in zijn GOUDen bolide. De auto werd in beslag genomen, nadat de politie ontdekte dat Sheikh onverzerend rondreed.

De uit Pakistan afkomstige tiener zei tegen de krant The Evening Standard dat het gemis van de auto, die zo’n 115.000 euro waard is, niet erg is. “Ik heb een Rolls-Royce en een Range Rover. Ik wacht op een Lamborghini die nog wordt bezorgd.”

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 25 augustus 2016

Lessen trekken

Toen de edelmetaalsector op zijn gat lag, was GOUDPortal één van de weinigen die bleef adviseren om te kopen.

Hoe lager de koersen, hoe meer je koopt. Een strategie die van 2016 mijn beste jaar ooit maakte. Weinigen wilden ervan weten. “Koop nooit een vallend mes”, kreeg ik te horen. “We kopen wel als de bodem er effectief is”. Awel, de bodem IS er. Maar ze bezitten nog steeds geen GOUD, zilver of mijnaandelen. Ze werden simpelweg in snelheid gepakt. De koersen spoten omhoog en ze durfden gewoon niet te kopen. Dat gingen ze wel doen als de koersen zouden corrigeren. We zijn een maand of 7 verder en we hebben eigenlijk al die tijd geen correctie van betekenis gehad. Enkel degenen die bereid waren om te kopen bij dalende koersen, profiteerden van deze monsterlijke rally. Wie daar lessen uit wil trekken, kan deze nu meteen in de praktijk brengen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

Miljardair Paulson houdt positie GOUD vast

John Paulson heeft volgens de aatste cijfers zijn positie in GOUD niet afgebouwd. Paulson bezit momenteel......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

Kluizen in Singapore puilen uit met GOUD en andere edelstenen

De Malca-Amit kluis in Singapore zit al voor 70% vol nadat rijke beleggers een toevluchtsoord zoeken voor negatieve rentevoeten, een stagnerende economie en politieke onzekerheid. Meer dan 90% bestaat uit GOUD, zilver en andere edelstenen, een stijging van 90% de afgelopen 12 maanden.

Brexit, de nervositeit rond de Amerikaanse presidentsverkiezingen, negatieve rentevoeten, … miljardairs zoeken middelen om hun vermogen te beschermen. Zelfs voormalige obligatiegoeroe Bill Gross zegt dat er weinig andere keus is dan GOUD en vastgoed.

Een topfunctionaris van de Malca-Amit kluis in Singapore zegt dat er een duidelijke trend is bij de super rijken. Ze diversifiëren hun vermogen steeds meer naar tastbare activa zoals edelmetalen en edelstenen. Dit dient voornamelijk om hun welvaart te beschermen. Plaatsen als Hong Kong en Singapore zijn bij de veiligste ter wereld, aldus Koholet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 23 augustus 2016

Wanneer dit gebeurt, begint het spektakel pas echt op de GOUDmarkt

Terwijl aandelen en obligaties rond de hoogste waardering ooit staan, is er een onderdeel op de financiële markten dat de beleggers liever links laten liggen. Activa onder beheer van grote fondsenbeheerders stegen 43% sinds 2008 maar er wordt nog altijd amper naar GOUD gekeken. Wanneer dit verandert, zal de GOUDprijs exploderen.

Deze cijfers tonen dat aan, volg even mee.

De GOUDprijs wint dit jaar 19% ten opzichte van de S&P 500 en 29% ten opzichte van de Amerikaanse dollar. Toch laten grote fondsenbeheerders het gele edelmetaal links liggen. Het aandeel van GOUD in de portefeuilles staat nog steeds rond het laagste niveau ooit.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$