Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 591 tot 595
Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Rijk worden met een GOUDen medaille? Het kan in Singapore en Kazachstan

Anna van der Breggen krijgt 25.500 euro voor haar GOUDen plak in Rio. Een flink bedrag, maar niet zo veel als ze in Singapore zou hebben gewoond. Daar was de eerste plek goed geweest voor 750.000 dollar.

De stadstaat is de koploper van het lijstje dat Fox Sports samenstelde naar de vergoeding die GOUDenmedaillewinnaars krijgen. Marketwatch maakte het overzicht.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

China breidt GOUDreserve uit naar $78,8 miljard

De waarde van de Chinese GOUDvoorraad bereikte in juli naar een recordniveau van $78,89 miljard. Cijfers van de centrale bank laten zien dat de centrale bank in juli 5,3 ton GOUD aan de reserves heeft toegevoegd, waarmee de totale GOUDvoorraad van het land stijgt naar 1.828 ton. Daarmee heeft China de zesde grootste voorraad edelmetaal van alle landen in de wereld.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2016

Beleggers kochten dit jaar massaal GOUD

Beleggers hebben in de eerste helft van dit jaar een recordhoeveelheid van 1.063,9 ton GOUD aan hun portefeuille toegevoegd, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. Het was dit jaar voor het eerst dat er meer GOUD verkocht werd als beleggingsobject dan als sieraad, een opvallende ontwikkeling.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2016

Beleggers kochten 141% méér GOUD in Q2

World Gold Council publiceert ieder kwartaal een rapport met de belangrijkste trends in de GOUDsector.

In een PDF van 27 pagina’s wordt de vraag- en aanbodzijde grondig onder de loep genomen en de laatste ontwikkelingen besproken.

Als je graag zelf in de cijfers duikt, kan je het document hier downloaden.

De totale vraag naar GOUD steeg met 15% in het voorbije kwartaal.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2016

Zo kan je toch geld verliezen wanneer GOUD naar $10.000 stijgt

De GOUDmarkt staat op het punt de grootste schok uit de geschiedenis te ondergaan. De GOUDprijs kan gemakkelijk naar $10.000 per ounce stijgen, maar weinig GOUDliefhebbers zullen daar blij mee zijn, zegt James Rickards. De meeste GOUDliefhebbers zullen geld verliezen en niet meer aan het juiste GOUD geraken.

Er zijn 2 verschillende GOUDmarkten: de fysieke GOUDmarkt en de papieren GOUDmarkt. Veel analisten geloven dat het einde van de papieren GOUDmarkt zal komen wanneer een grote speler zijn papier wil omruilen voor het echte, tastbare fysiek GOUD.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$