EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: BNR.nl
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5901 tot 5905
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Het lijkt op een hoax maar het is er geen: Grieken steken 30 miljoen euro in bouw Formule 1-circuit

Het lijkt op een hoax maar het is er geen. Terwijl steeds meer Grieken aangewezen zijn op voedselhulp (hen vaak aangereikt door de neonazi's van de GOUDen Dageraad), gaat het land 29 miljoen euro vrijmaken voor de bouw van een Formule 1-racecircuit. Dat meldt het persbureau Bloomberg op basis van een verklaring van het ministerie van Ontwikkeling.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Ruim 40% van Belgisch GOUD uitgeleend

Veel landen hebben in het verleden delen van hun GOUDreserve uitgeleend, om zo snel in het bezit te komen van het nodige kapitaal. België is hierin geen uitzondering, uit onderzoek is gebleken dat België ruim 40% van de totale GOUDreserve heeft uitgeleend. Omgerekend vanuit de totale GOUDreserve van 261 ton betekend dit dat België voor ongeveer 107 ton heeft uitgeleend.

Nu is het uitlenen van GOUD niet zo erg, wanneer je er een goed rente percentage voor hebt afgesproken. Echter heeft het in de tijd het GOUD onder dermate slechte voorwaarden uitgeleend dat het afgelopen jaar maar liefst een rendement van 0,3% op de leningen heeft gemaakt. Mocht België het GOUD daadwerkelijk verkocht hebben zou het een rendement hebben gemaakt van 12%! Met de huidige GOUDkoers zou het rendement nog hoger zijn geweest!

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: dinsdag 2 oktober 2012

Geruchten over Gaddafi's GOUDschat

Een persbericht zorgt in Libië voor de nodige opwinding: de vorig jaar gedode dictator Muammar Gaddafi zou zijn GOUD in de woestijn hebben verstopt. Slechts enkele mensen zouden op de hoogte zijn van de plek.

Een persbericht zorgt in Libië voor de nodige opwinding: de vorig jaar gedode dictator Muammar Gaddafi zou zijn GOUD in de woestijn hebben verstopt. Slechts enkele mensen zouden op de hoogte zijn van de plek.

In de meer dan veertig jaar dat hij als dictator in Libië aan het roer stond, verzamelde Gaddafi geweldige rijkdom. Al tijdens de opstand in Libië die leidde tot de val van Gaddafi in oktober 2011, begon de jacht op de miljoenen van de alleenheerser.

Nu voedt een artikel de speculaties over het nog altijd niet gevonden vermogen. „Gaddafi heeft zijn GOUDschat in de woestijn begraven”, meldde zaterdag het Libanese dagblad Al-Diyar op zijn website. Informatie over de schat zou Abdullah Senussi, Gaddafi’s vroegere chef van de geheime dienst, bij verhoren hebben losgelaten. Senussi is begin vorige maand door Mauritanië aan Libië uitgeleverd.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

GOUD en zilver ontploffen enigszins als Chuck Evans zijn mond open doet

Gold and Silver and surging this morning as the Fed's Charles Evans talks on CNBC of the need for more accomodative policy by the Fed. His 'infiniter' easing seems to have sparked this move as he clarifies the seeming psychopathy of the Federal Reserve's actions. His message clearly is that the amount doesn't matter (nor the unintended consequences), the printing and flooding of money into an already stuffed banking system will continue until morale improves.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: maandag 1 oktober 2012

GOUD heeft waarde, geld is een illusie

De relatie tussen GOUD en de hedendaagse crisis proberen wij aan de hand van dit artikel uit te leggen. Wij denken namelijk dat het loslaten van de GOUDstandaard een directe oorzaak is van de crisis die momenteel woedt in Europa en de wereld. We beginnen dit artikel eerst met een korte geschiedenis van GOUD.

Lees verder op wordpress.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs