EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5911 tot 5915 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Deutsche Bank maakt ranglijst van beste beleggingen in oktober

Deutsche Bank heeft een overzicht gemaakt van verschillende soorten beleggingen en heeft deze gerangschikt naar prestaties. De ranglijst bevat onder meer aandelenindices, staatsobligaties, olie, GOUD en grondstoffen. In de maand oktober was de Griekse aandelenmarkt uit deze brede selectie de beste 'performer' met een stijging van 8,4%. Ook Spaanse en Italiaanse obligaties werden in oktober iets meer waard, respectievelijk 2,5% en 1,8%. Zilver was in oktober de hekkensluiter met een prijsdaling van 6,6%.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Iraanse centrale bank beperkt export GOUD

Iraniërs kunnen niet langer GOUD exporteren zonder toestemming van de centrale bank. De maatregel is in werking gesteld in een poging de kapitaalvlucht uit het land te beperken. Afgelopen dinsdag maakte de Iraanse overheid al een lijst van vijftig 'basisgoederen' bekend die niet meer geëxporteerd mogen worden. Het verbod op de export van deze goederen hangt vrijwel direct samen met de bijzonder hoge inflatie van de rial.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Vietnamese banken verkopen GOUD van hun klanten

Vietnamese banken hebben enige tijd geleden hun klanten aangeboden om (papieren) geld te betalen om hun GOUD op te slaan in hun kluizen. Indien banken al beginnen te betalen voor GOUD te bezitten, moet je op je hoede zijn. Dit ruikt dan naar toekomstige confiscatie.

De Dow Jones rapporteerde dat deze Vietnamese banken het GOUD van hun klanten verkocht hebben om hun eigen balansen op te smukken. Om deze illegale praktijken tegen te gaan, heeft de Vietnamese centrale bank besloten de banken toe te laten 20 ton GOUD te kopen de komende 2 maanden. Hierna komt er een verbod om GOUD te gebruiken om het operationeel kapitaal te verhogen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Indiase centrale bank verbiedt GOUD kopen met geleend geld

De centrale bank van India heeft banken gevraagd om geen leningen te verstrekken aan klanten die het geld willen gebruiken om GOUDen ornamenten en munten te kopen. Deze maatregel is in het leven geroepen om weerstand te bieden aan het “excessieve gebruik van GOUD”. Met deze beslissing maakt de centrale bank van India ook een einde aan de discussie tussen juweliers en banken ten aanzien van het lenen om GOUD te kunnen kopen. Juweliers die werkkapitaal nodig hebben en daarvoor leningen afsluiten bij de bank zouden ontzien worden door de banken.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: donderdag 1 november 2012

Grafieken: GOUDprijs versus balanstotaal centrale banken

Zero Hedge publiceerde maandag een aantal interessante grafieken uit een rapport van Société Générale. Deze grafieken laten zien dat er een sterke correlatie is tussen de GOUDprijs en het gezamenlijke balanstotaal van een aantal centrale banken. Ook blijkt er een vrij sterke correlatie te bestaan tussen grondstofprijzen en de groei van de wereldhandel.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs