Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8074 artikelen gevonden. Artikel 5916 tot 5920
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Dit zeggen optiehandelaars over de GOUDprijs...

BUY! Kort maar krachtig… tenminste, dat kunnen we concluderen uit de enorme hoeveelheid call opties die de handelaars op Wall Street hebben opgenomen.

Volgens Goldcore bezitten de optiebeleggers evenveel call opties als in oktober 2008, op de bodem van de GOUDprijs. Daarna steeg de prijs van GOUD met +87 procent tot de volgende tussentijdse top voor GOUD in februari 2009.

Als we vandaag een vergelijkbaar effect zouden zien bij de GOUDprijs, dan staat de prijs van GOUD met de ingang van 2013 boven 3000 dollar! We waren blijkbaar nog te conservatief met onze GOUDANALYSE in onze meest recente Gratis Nieuwsbrief.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Dit is de GOUDgrafiek die u moet volgen!

De markten kijken altijd naar de prijs van GOUD in dollar. Dat is terecht want de wereldreservemunt is tot nader order de Amerikaanse dollar.

Maar voor ons, personen die in de eurozone leven, is vooral de prijs van GOUD in euro van belang. En we hebben goed nieuws voor u: de prijs van GOUD in euro zit op recordjacht!

Nog enkele euro’s en we zijn getuige van een nieuw record voor de GOUDprijs…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Conservatieve analist voorspelt 5200-dollar-GOUD tegen 2018

Hier is nog eens eentje uit de oude doos. De van oorsprong conservatieve technisch analiste Lousie Yamada pakte tijdens een aflevering van Power Lunch in 2011 uit met haar uiteindelijke koersdoel voor GOUD.

Het was even schrikken voor de talking heads op CNBC, want Louise Yamada ziet de prijs van GOUD uiteindelijk op 5200 dollar per ounce aanbelanden in 2018.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Kijk eens wat ik gevonden heb!

Doug Casey verdiende als jonge belegger in de jaren ’70 zijn eerste fortuin met een geslaagde speculatie in GOUDmijnaandelen.

Hij schreef in die periode ook het boek “Crisis Investing” en dat boek is tot op de dag van vandaag de grootste financiële bestseller ooit.

Het boek bleef 29 weken op nummer 1 staan in de lijst met bestsellers die The New York Times publiceert.

De opvolger van dat boek, Strategic Investing, brak dan weer het record van het grootste voorschot dat een uitgever ooit betaalde voor een financieel boek.

Ik heb dat boek een tijdje geleden voor minder dan $1 op Amazon op de kop kunnen tikken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

China kan weldra verdubbeling GOUDvoorraden aankondigen

Er zijn verschillende elementen die momenteel de GOUDprijs ondersteunen, maar een factor die niet mag worden onderschat zijn de aankopen van de centrale banken. Deze kopen op nu versneld GOUD in en ondersteunen zodoende de GOUDprijs. Die trend zal zich hoogstwaarschijnlijk verder zetten.

De cijfers spreken voor zichzelf. In juli kocht Rusland de grootste hoeveelheid GOUD sinds oktober van vorig jaar in. Anderzijds verhoogde Kazakhstan voor de 12de maand op rij de GOUDreserves. Ook de centrale banken van landen als Oekraïne en Kirgizië blijven GOUD kopen.

Rusland voegde 18,60 ton toe aan de GOUDreserves, die nu zijn opgelopen tot 936,6 ton. Aan het huidige tempo zal de reserve snel boven 1.000 ton liggen. Kazakhstan heeft nu 103 ton GOUD in de kluizen van de centrale bank liggen, 1,4 ton meer dan in juni.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$