Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5916 tot 5920
Bron: goudbubbel.nl
Geplaatst: maandag 17 september 2012

Amerika is voor een audit op de GOUDreserves van de FED

Ron Paul boek vorderingen om het voor elkaar te krijgen om een audit te laten uitvoeren op de FED. Het doel van de audit is om inzichtelijk te maken hoe de GOUDreserves ervoor staan in de VS. Zoals al vaker vermeldt zijn er namelijk grote twijfels over de aanwezige GOUDreserve in de kluizen van de FED.

Het voorstel om een audit te laten plaatsvinden is door ruim 300 leden van het huis van afgevaardigden gesteund, waarmee het voorstel met een grote meerderheid is aangenomen. Ook heeft een enquete onder de Amerikaanse bevolking uitgewezen dat ruim 75% van alle Amerikanen voor een audit voor de FED is.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 15 september 2012

QE3: GOUDprijs naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.

[...]

Bron: Fininfo-be.com
Geplaatst: zaterdag 15 september 2012

Kijk op de week van Fininfo-be - Week 37

Ik begin mijn kijk op deze week met een kleine conversatie die ik had met Nico Pantelis van Slim Beleggen. Daarnaast heb ik het nog over de strijd van J. Van Delanotte tegen de energieprijzen, de dreiging van Moody’s om de kredietwaardigheid van Amerika te verlagen en ten slotte laat ik u kennis maken met een gloednieuw beursmagazine.

Ik: Nico, hoe komt het dat GOUD fors stijgt als de FED zijn kanonnen klaar houdt en niet als de ECB dit doet?

Nico: Ronald, omdat GOUD de tegenpool is van de dollar, en die wordt geprint door de Fed.

Ik: Logisch :-)

[...]

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: zaterdag 15 september 2012

GOUD gaat deze maand boven de 1850 dollar uitkomen

GOUD blijft maar stijgen op het opeenvolgende goede nieuws uit de wereld. De volgende stimulans voor de GOUDprijs is ook om de hoek komen kijken. De Zwitserse zakenbank UBS heeft aangegeven dat de GOUDprijs aan het einde van september een koers zal hebben behaald van 1850 dollar per troy ounce. Dit is een behoorlijke groei aangezien de GOUDprijs de maand begon met een GOUDkoers van 1648 dollar per troy ounce.

Bron: Goudvergelijken.nl
Geplaatst: vrijdag 14 september 2012

QE3: GOUDprijs naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$