EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5916 tot 5920
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

Nederlanders slijten GOUD in België

De GOUDprijs staat hoog en aan alle kanten worden we bestormd met advertenties om je GOUDen munten en sieraden of baartjes GOUD te 'verzilveren'. Maar er zijn mensen die liever in België en dan vooral in Antwerpen hun GOUD verkopen dan hier. Daar zijn ze minder streng en betalen makkelijker in cash uit dan hier. En dat is handig voor mensen die zwart GOUD hebben.

Lees verder op radio1.nl
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

QE ∞ zal GOUDprijs minstens verdubbelen

De balans van de Federal Reserve bedraagt momenteel al een $ 3 biljoen. Met de aankondiging van QE 3 wordt verwacht dat deze met minstens $ 0,5 biljoen per jaar zal toenemen. Bernanke heeft namelijk gezegd geld te blijven pompen totdat de economie terug aantrekt en werkloosheid terugvalt tot een aanvaardbaar en houdbaar niveau.

Dit laatste zal volgens de FED tot 2015 duren, maar dit lijkt een optimistische schatting. Het zal eerder nog 5 tot 6 jaar duren. Er zijn dan ook verschillende schattingen wat een aanvaardbaar werkloosheidsniveau is. QE 3 kan wel eens langer duren als men nu denkt. Zo gaat het dikwijls met dergelijke maatregelen. Aan het huidige tempo zal de balans van de FED vermoedelijk nogmaals verdubbelen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 september 2012

AngloGold legt Zuid-Afrikaanse mijnen stil door staking

AngloGold Ashanti, de op twee na grootste GOUDproducent ter wereld, heeft de productie in al haar mijnen in Zuid-Afrika stilgelegd. Dat komt omdat 'een grote meerderheid' van haar 35.000 kompels in het land nu in staking is, zo heeft een woordvoerder van het bedrijf meegedeeld.

Duizenden werknemers van AngloGold Ashanti startten de staking vorige week op en krijgen dus navolging. Volgens de woordvoerder van de GOUDproducent verlopen de acties tot nu toe vreedzaam en werden er nog geen eisen overgemaakt.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Eric Sprott: "QE3 gaat niet werken... behalve voor GOUD en zilver!"

Eric Sprott was te gast op CNBC om zijn visie te geven op de financiële problemen in de markt. Hij geeft toe dat QE3 weinig tot niets zal doen voor de economie in de VS. Enkel GOUD en zilver zullen uiteindelijk voluit profiteren van de monetaire stimulans!

Het is daarom belangrijk om je kapitaal in echte zaken te stoppen, weg van financiële (bank)producten, aldus Sprott. Hij voorziet nog grote problemen vooraleer dit voorbij is. Bescherming en behoud van het vermogen blijft cruciaal in deze cyclus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 26 september 2012

Bank of America ziet GOUDprijs stijgen naar 5.000 dollar

Verschillende specialisten van Bank of America Merrill Lynch steken hun enthousiasme over het GOUD niet onder stoelen of banken. Het lijkt alleen maar een kwestie van tijd te worden alvorens het GOUD (véél) hogere regionen zal gaan opzoeken. Hoe hoog, valt nog af te wachten.

MacNeil Curry, de man die bij de bank verantwoordelijk is voor valuta’s en voor de strategie, blijft zich focussen op het GOUD. Curry legt de lat hoog, hij rekent er op dat een troy ons GOUD binnen afzienbare tijd (een tijdshorizon heeft hij niet) 3.000 tot 5.000 dollar zal kosten.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs