Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 5931 tot 5935
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

Nog een sterk koopsignaal bij het GOUD

Ongeveer een jaar geleden bereikte de GOUDprijs een historische piekkoers op 1.923 dollar per troy ons. Daarna verging het de GOUDprijs niet meer zo goed. We kregen een correctie, waarna de GOUDprijs een tijdje ter plaatse bleef trappelen. Sinds enkele weken geeft het GOUD echter weer tekenen van leven.

Geleidelijk stegen de verhandelde volumes van fysiek GOUD, waarbij de koers langzaam maar zeker aantrok. Technisch werd een belangrijk koopsignaal gegeven wanneer de GOUDprijs uit een grote driehoeksformatie brak, formatie die sinds de herfst van vorig jaar werd gevormd.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

'Ontslagbescherming leidt tot werkloze jongere'

Naar mate een land een striktere ontslagbescherming heeft, is de jeugdwerkloosheid er hoger.

Dat verband hebben onderzoekers van de Nijmeegse Radboud Universiteit aangetoond, meldt Het Financieele Dagblad donderdag.

Uit het onderzoek blijkt dat in landen met een strikte ontslagbescherming, zoals Spanje, Griekenland, Frankrijk, Italië en Portugal, relatief veel jongeren werkloos zijn. De 'GOUDen ketenen' van de oude generatie belemmeren hun kansen op de arbeidsmarkt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

GOUD doorbreekt de barrière van $1700!

Goedemorgen! GOUD heeft er zin in vandaag. De prijs van het gele edelmetaal schiet vanochtend meteen door de psychologische grens van 1700 dollar per ounce.

Het edelmetaal neemt alvast een voorsprong op de soepele monetaire ingrepen van de centrale bankiers die er zitten aan te komen. De weg voor de GOUDprijs ligt nu in principe open voor een rally tot boven 1900 dollar!

Bron: Plus500
Geplaatst: donderdag 6 september 2012

GOUD doorbreekt $1.700 grens!

Zojuist heeft GOUD de kaap van $1.700 per troy ounce aangetikt en doorbroken! De marktomstandigheden zijn momenteel zeer gunstig voor edelmetalen – hetzij GOUD, zilver maar bovenal platina! Het standpunt van de Fed heeft een zeer positieve uitwerking gehad de afgelopen weken - maar vooral op de toekomst zal dit zijn uitwerking tonen op de veiligste investeringen zoals edelmetaal. Vanmiddag kan de ECB daar een schepje bovenop doen. De markt heeft grote verwachtingen. Een verlaging van het rente tarief en het op grote schaal opkopen van staatsobligaties behoren tot deze verwachtingen.

Deze periode, vandaag in het bijzonder, is het een uitstekend moment om op de edelmetalen trein te stappen en uw posities in te nemen. Dit kan eenvoudig met Plus500.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 september 2012

GOUD boven 2500 dollar betekent oorlog

De Financial Survival Network had Catherine Austin Fitts te gast. Austin Fitts is een insider in de financiële en politieke middens in de VS.

Zij bespreekt de heersende machten op onze planeet en het gevecht om de (landbouw)grondstoffen. Bovendien geeft ze haar mening over GOUD.

Volgens Austin Fitts kan een versnelde stijging van de GOUDprijs voor grote problemen zorgen. Boven 2500 dollar is het oorlog, aldus Catherine Austin Fitts.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$