EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 5936 tot 5940 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 16 oktober 2012

Roemenië wil GOUD terug van Rusland

Roemenië wil de 93,4 ton aan fysiek GOUD die in Rusland opgeslagen ligt weer terug brengen naar eigen land. Het GOUD werd tijdens de Eerste Wereldoorlog naar Rusland gebracht, om te voorkomen dat de Duitsers het zouden vinden en in beslag zouden nemen.

[...]

Lees verder op GoudStandaard.com
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

De rijkste man ter wereld koopt GOUD

De rijkste man ter wereld en de meest succesvolle zakenman ziet het wel zitten met GOUD. De Mexicaan Carlos Slim heeft een nieuwe deal gesloten ter waarde van $ 750 miljoen om de Ocampo GOUDmijn te kopen van AuRico Gold. Dit is de grootste GOUDdeal van een Mexicaans bedrijf en geeft een goede indicatie waar de rijkste man ter wereld zijn geld in wil steken.

Carlos Slim is de rijkste man ter wereld sinds 2010. Hij bezit een verscheidenheid aan bedrijven op het gebied van communicatie, technologie, retail, financiën, telecom,… noem maar op. Slim maakte vooral furore met América Móvil, wat hem naar de nummer 1 heeft gestuurd. Zijn persoonlijk vermogen wordt geschat op $ 69 miljard.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

PIMCO adviseert GOUD in iedere beleggingsportefeuille

PIMCO het grootste obligatiebeleggingsfonds ter wereld heeft haar visie over de rol van GOUD in een beleggingsportefeuille gepresenteerd. Volgens PIMCO dient iedere beleggingsportefeuille een percentage in GOUD of andere edelmetalen te bevatten zolang de reële rente negatief is. (de rente die beleggers ontvangen na aftrek van inflatie). GOUD heeft enkele unieke eigenschappen t.o.v. van andere beleggingsinstrumenten. Zo heeft GOUD een unieke vermogens eigenschap (store of value) en genereert het geen rente-inkomsten. GOUD moet worden gezien als een politiek onafhankelijke valuta. Ook is GOUD op dit moment relatief niet duur ten opzichte van het verleden en ligt de prijs nog steeds 12% onder het piekniveau uit 1980. De GOUDprijs sloot vandaag op $ 1790 en € 1375.

[...]

Lees verder op GoudMarkt.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

De terugkeer naar Bretton Woods

Vermogensbeheerder Guggenheim Partners kwam onlangs met een interessante nieuwsbrief waarin de tijdperk van het Bretton Woods systeem (1944-1971) wordt vergeleken met het heden. Er blijken opvallende gelijkenissen te zijn tussen de laatste jaren waarin de Amerikaanse dollar was gekoppeld aan GOUD en de afgelopen jaren. Het Bretton Woods systeem viel uit elkaar toen het buitenland haar overschot aan dollars wilde inwisselen voor GOUD. Vandaag de dag loopt Amerika tegen de grens aan van haar mogelijkheid om schulden te exporteren naar het buitenland.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 oktober 2012

Kassa, Kassa bij Slim Beleggen: Argonaut Gold neemt Prodigy Gold over!

Het is weer zo ver, de kassa rinkelt weeral voor de Abonnees van het GOUD & Zilver Rapport van Slim Beleggen.

Het is weer zo ver, de kassa rinkelt weeral voor de Abonnees van het GOUD & Zilver Rapport van Slim Beleggen.

We kregen zopas overnamenieuws binnen rondom een favoriete JUNIOR in de Selectielijst van het GOUD & Zilver Rapport.

Argonaut Gold lanceert Prodigy Gold een overnamebod voor 348 miljoen dollar, of omgerekend 1,08 dollar per aandeel PDG, wat een premie impliceert van +54% van de gemiddelde koers van PDG over de afgelopen 20 handelsdagen!

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs