Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 5946 tot 5950
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Grote schat van GOUDen muntstukken gevonden in Israel

Israëlische archeologen hebben onlangs een schat van meer dan honderd GOUDen muntstukken gevonden in het Apollonia National Park. De archeologen vonden een pot die gevuld was met GOUDen dinals en dinars, waarvan de waarde getaxeerd is op $500.000.

[...]

Bron: refdag.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

GOUD van kruisvaarders gevonden in fort Israël

TEL AVIV – In een fort dat in de dertiende eeuw is gebruikt door de kruisvaarders, hebben archeologen van de Universiteit van Tel Aviv een GOUDschat ontdekt.

Dat schrijft de Volkskrant. De schat bestaat uit 108 GOUDen munten in een gebroken aarden pot en is een van de grootste geldschatten die ooit in Israël zijn gevonden.

Bron: politie.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Opkoper van GOUD overvallen

Opkoper van GOUD overvallen Koog aan de Zaan, 12-07-2012 • De politie heeft woensdagavond twee Zaandammers van 16 en 26-jaar aangehouden omdat zij een 23-jarige Engelsman zouden hebben overvallen.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

GOUD als diversificatie voor een beleggingsportefeuille

Het World Gold Council publiceerde deze week een rapport waarin onderzocht is in hoeverre GOUD kan bijdragen aan het versterken van een beleggingsportefeuille met aandelen, grondstoffen, valuta en vastgoed. Door een kleine positie in te nemen in GOUD (2,6 tot 9,5 procent), kan een beleggingsportefeuille beter worden beschermd tegen slechte economische tijden. In een neergaande markt zou een positie in GOUD zorgen voor gemiddeld 2,2 tot 6,7 procent kleinere verliezen voor de totale portefeuille.

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 12 juli 2012

Na manipulatie Libor nu ook manipulatie GOUD?

Via GOUDvergelijken.nl | Ned Naylor-Leyland laat bij CNBC weten dat de GOUDprijs net als Libor rente wordt gemanipuleerd. Er zou volgens Naylor-Leyland een veel groter onderzoek moeten komen over de eventuele manipulatie van GOUD en zilver. De banken manipuleren de edelmetalen om verschillende redenen, aldus de analist. Bekijk hieronder de video.

[video]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$