Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 5956 tot 5960
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Mike Maloney: Bernanke zou de Fed beter opdoeken

Mike Maloney is gekend om zijn uitgesproken mening over de gang van zaken in ons financiële systeem. Hij neemt wederom geen blad voor de mond in de recente aflevering van Capital Account.

Uiteindelijk zal GOUD terug in het financiële systeem gebracht worden, aldus Maloney. De spagaat tussen de middenklasse en de superrijken zou op termijn dichtgereden worden omdat er geen bubbels meer kunnen ontstaan door het inflatoire monetaire beleid.

Bron: niburu.nl
Geplaatst: woensdag 1 augustus 2012

Bank voor Internationale Betalingen heerst over geldwereld en GOUDprijsonderdrukking

De Bank voor Internationale Betalingen (BIS) treedt op als bank voor de nationale centrale banken en zetelt in het Zwitserse Bazel.

Tijdens een presentatie op het hoofdkantoor van de bank in juni 2008 werd duidelijk dat de BIS onder meer in het geheim ingrijpt op de GOUDmarkt.

Een GOUDhandelaar van de BIS probeerde een passage te verwijderen uit zijn officiële biografie die verwees naar deze geheime interventies. In de memoires van wijlen president van de Nederlandse centrale bank en president van de BIS Jelle Zijlstra is te lezen dat ‘de prijs van GOUD op aandringen van de Verenigde Staten kunstmatig op een zeer laag niveau wordt gehouden’.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

Alf Field: "A-B-C correctie succesvol afgerond, GOUD nu naar 4500 dollar"

Dat is de nieuwste berekening volgens Alf Field, TA-expert op vlak van de prijs van GOUD. Field heeft eerder met succes de bodem van de forse correctie bij GOUD voorspelt.

Hij voorzag tevens een A-B-C patroon in de bodemformatie. Ook dit is perfect uitgekomen, zoals blijkt de onderstaande grafiek. Het patroon is tevens afgerond door een opwaartse uitbraak.

Volgens Alf Field bevestigd de uitbraak de volgende rally voor GOUD, waarbij zijn TA-projecties een volgende top op 4500 dollar per ounce voor GOUD voorspellen.

Dit impliceert een prijsstijging van +156 procent vanaf het huidige niveau! Een dergelijke rally zal de sector voor de GOUDmijnaandelen compleet in vuur en vlam zetten!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

Dit zijn de nieuwe Beurstips van Jim Grant!

Jim Grant van Grant’s Interest Rate Observer was vanmorgen te gast bij CNBC om zijn visie op de markten te geven.

Alhoewel Jim gekend is voor zijn negatieve visie op de markt, ziet hij wel degelijk koopjes opduiken, zelfs bij aandelen!

Geloof het of niet, Jim Grant is fan van Google en Blackstone… uiteraard blijft Grant ook vasthouden aan zijn positie in GOUD.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 31 juli 2012

Barisheff ziet GOUD exploderen tot $10.000 in komende 5 jaren

Nick Barisheff van Bullion Management Group Inc. ziet de prijs van GOUD in de volgende vijf jaren substantieel stijgen in termen van dollars. Hij voorziet een prijs van 10.000 dollar per ounce als gevolg van het onvermijdelijke en ongelimiteerde geldcreatie in het huidige financiële systeem.

Als gerespecteerd adviseur geeft hij wat tips over het aanhouden van fysiek GOUD en hoe een belegger het best zijn portefeuille met edelmetalen kan samenstellen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$