Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 5976 tot 5980
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 augustus 2012

GOUD schiet omhoog nadat de Jackson Hole speech is verteerd

De initiële reactie van de markt op het nieuws uit Jackson Hole was een sell off, maar al snel beseffen dat markten dat een nieuwe ronde aan monetaire bijstand onvermijdelijk is als men de economie overeind wil houden.

Prompt maken de prijzen van edelmetalen rechtsomkeer, met een flinke explosie van de GOUDprijs. GOUD gaat opnieuw de weerstand testen rond 1670 dollar per ounce.

Blijkbaar heeft de laatste zin uit de speech van Bernanke voor de ommekeer gezorgd:

Taking due account of the uncertainties and limits of its policy tools, the Federal Reserve will provide additional policy accommodation as needed to promote a stronger economic recovery and sustained improvement in labor market conditions in a context of price stability.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 31 augustus 2012

Geruchten over herinvoering (verkapte) GOUDstandaard positief voor GOUDprijs

Het idee werd voor het eerst gelanceerd door de Republikeinse partij in de U.S. en vervolgens door andere bronnen overgenomen: waarom de GOUDstandaard niet herinvoeren? Optimisten geloven dat het koppelen van het geld in omloop aan de GOUDvoorraden de rust op de markten kan herstellen.

Of het herstellen van de link tussen dollar en GOUD inderdaad een rustgevend effect kan hebben is helemaal niet zeker. We weten in ieder geval met zekerheid dat in Zwitserland een parlementair debat werd gevoerd omtrent de koppeling van de CHF aan het GOUD.

Wat wordt de rol van de centrale banken?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Dit zeggen optiehandelaars over de GOUDprijs...

BUY! Kort maar krachtig… tenminste, dat kunnen we concluderen uit de enorme hoeveelheid call opties die de handelaars op Wall Street hebben opgenomen.

Volgens Goldcore bezitten de optiebeleggers evenveel call opties als in oktober 2008, op de bodem van de GOUDprijs. Daarna steeg de prijs van GOUD met +87 procent tot de volgende tussentijdse top voor GOUD in februari 2009.

Als we vandaag een vergelijkbaar effect zouden zien bij de GOUDprijs, dan staat de prijs van GOUD met de ingang van 2013 boven 3000 dollar! We waren blijkbaar nog te conservatief met onze GOUDANALYSE in onze meest recente Gratis Nieuwsbrief.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Dit is de GOUDgrafiek die u moet volgen!

De markten kijken altijd naar de prijs van GOUD in dollar. Dat is terecht want de wereldreservemunt is tot nader order de Amerikaanse dollar.

Maar voor ons, personen die in de eurozone leven, is vooral de prijs van GOUD in euro van belang. En we hebben goed nieuws voor u: de prijs van GOUD in euro zit op recordjacht!

Nog enkele euro’s en we zijn getuige van een nieuw record voor de GOUDprijs…

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 30 augustus 2012

Conservatieve analist voorspelt 5200-dollar-GOUD tegen 2018

Hier is nog eens eentje uit de oude doos. De van oorsprong conservatieve technisch analiste Lousie Yamada pakte tijdens een aflevering van Power Lunch in 2011 uit met haar uiteindelijke koersdoel voor GOUD.

Het was even schrikken voor de talking heads op CNBC, want Louise Yamada ziet de prijs van GOUD uiteindelijk op 5200 dollar per ounce aanbelanden in 2018.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$