Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 61 tot 65
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

Russische bank ziet GOUDprijs stijgen naar 1400 per troy ounce

De GOUDprijs zal dit jaar naar $1.400 per troy ounce stijgen, het hoogste niveau in vier jaar. Dat is de verwachting van analist Evgeny Ananiev van het VTB Capital, de investeringsbank van de Russische VTB Group.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 15 augustus 2017

GOUD en Europese obligaties als winnaar uit de crisis

Europese high-yield obligaties en GOUD hadden de afgelopen tien jaar het beste rendement opgeleverd, zo schrijft Bloomberg op basis van een rapport van Deutsche Bank. Beleggers die op 9 augustus 2007 in Europese high-yield obligaties stapten zouden in tien jaar tijd hun inleg verdubbeld hebben, terwijl diegene die GOUD kochten over dezelfde periode een rendement van 90% realiseerden.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Waarom GOUD het zal winnen van crypto ’s

Wanneer het internet plat ligt omdat digitale bruggen verwoest zijn [...], dan is het einde Bitcoin, en einde internet, in ieder geval voor maanden. We hebben het niet meer over een storing. Het AMS-IX mag dat het grootste internetknooppunt van Europa zijn, ook Azië herbergt dergelijke knooppunten – datacenters vol met glasvezel verbindingen. Wanneer het tot een atoombommenfestijn komt, mag u zich gaan opmaken voor dergelijke scenario’s. Zoals al eerder genoemd, interessante tijden breken aan, houd rekening met het ondenkbare.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Noord-Koreaanse spanningen doen GOUDprijs stijgen

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en Noord-Korea hebben een bijzonder negatief effect op de financiële markten. De harde taal tussen Trump en Kim Jung-Un wordt steeds agressiever. Aandelen kleuren zo goed als allemaal rood maar dat betekent dat een andere beleggingscategorie weer massaal wordt opgepikt, namelijk GOUD.

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Beleggers zoeken veilige havens na oplaaien spanningen Noord-Korea

Beleggers zoeken veilige havens op vanwege de oplaaiende spanningen rond Noord-Korea. Zo ging de GOUDprijs omhoog, net als de koers van de Zwitserse frank en de Japanse yen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$