Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 601 tot 605
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 2 september 2016

Contractbreuk Deutsche Bank, weigert fysieke levering van GOUD

Ik heb de voorbije weken meerdere artikels gepubliceerd over de gevaren van ETF’s en dat enkel fysiek GOUD je échte bescherming kan bieden.

Discussie alom natuurlijk. Want beleggers zijn lui en zo’n ETF is lekker makkelijk. Waarom het dan verder gaan zoeken? Ik sta ervan te kijken hoe makkelijk sommigen nog in de praatjes van banken vallen.

Gisteren kreeg je alvast een voorproefje van hetgeen je straks te wachten staat. Deutsche Bank, de financiële instelling achter de Xetra Gold ETF, weigerde immers om aan de verplichtingen te doen. De instelling maakt zich sterk dat de ETF voor de volle pot gedekt is door fysiek GOUD en dat deelbewijzen op ieder moment geruild kunnen worden voor het echte spul.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 1 september 2016

GOUD meer waard dan huidige prijs

GOUD is meer waard dan de huidige GOUDprijs volgens twee analisten van....

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 september 2016

Waarom weigert Deutsche Bank ineens uitlevering van fysiek GOUD?

Opnieuw een beleggingsmaatschappij dat niet aan haar verwachtingen kan voldoen. Beleggers die aankloppen voor hun fysieke GOUD worden naar huis gestuurd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 1 september 2016

Australische mijn betaalt beleggers uit in GOUD!

De natte droom van elke GOUDkever is terug te keren naar een GOUDstandaard. Om GOUD niet enkel te gebruiken om je spaargeld te beschermen tegen inflatie, maar het ook te gebruiken als transactiemiddel. Een Australische ontginner van edelmetalen brengt die droom nu iets dichterbij.

Het Australische Resolute Mining, gaat aandeelhouders die daarvoor kiezen uitbetalen in fysiek GOUD.

Het kondigde gisteren aan dat wie minstens 5.000 aandelen bezit zijn dividenden kan ontvangen als GOUDbaren. De GOUDbaren, die bij de Perth Mint worden opgeslagen, worden op jouw naam gezet en van daar kan je ze laten versturen naar waar je wil.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 31 augustus 2016

Jim Rickards: “Na de war on cash volgt de war on GOUD

Er wordt het laatste jaar veel geschreven over de war on cash. Overheden willen steeds meer evolueren naar een digitaal geldsysteem. Volgens Jim Rickards liggen hier kansen voor alerte mensen die om hun geld geven. Na de war on cash volgt onvermijdelijk de war on GOUD. Daarom dat je nu nog GOUD moet kopen.

Officieel luidt de uitleg dat in een digitaal geldsysteem criminele transacties gemakkelijker op te volgen zijn. Maar overheden hebben dikwijls een verborgen agenda. In een digitaal geldsysteem kan men ook alles opvolgen wat jij doet met je geld.

En het heeft ook nog andere voordelen: men kan niet meer vluchten naar cash geld zodat negatieve rentevoeten eindeloos kunnen doorgetrokken worden. Men kan zelfs digitale geldtransacties gaan belasten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$