EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6006 tot 6010 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Japan bezit 40,5 miljard aan GOUD!

Recentelijk is bekend geworden dat Japan een totale GOUDreserve heeft ter waarde van 40,5 miljard dollar. Dit is een nieuw hoogtepunt in de geschiedenis van het land. De reden waarom de GOUDreserves in Japan zo zijn opgelopen is voornamelijk dat de Bank of Japan bezig is het met uitvoeren van maatregelen om ervoor te zorgen dat de koers van de Yen redelijk stabiel blijft.

De totale reserves van Japan bedrag 3,240 triljoen dollar. Hiermee heeft het land de één na grootste financiële reserve ter wereld. Alleen China heeft grotere reserves.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

U wordt genept.

Ze hebben het idee dat de crisis alleen maar erger wordt en dat de crisismaatregelen niet effectief zijn, maar ze kunnen deze ingeving niet bevestigd zien. Immers, de aandelenkoersen zijn hoger, obligatiekoersen zijn hoger, GOUD is hoger, de werkeloosheid is laag, politici vertellen iedere dag dat het allemaal wel goed gaat komen (er moet alleen wat gesleuteld worden), en zo verder. Door de tweespalt tussen hun ingeving en de wereld die ze aanschouwen, twijfelen ze genoeg om niet tot actie over te gaan. Bent u zo iemand? Dan waarschuw ik u hierbij, want u wordt genept!

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 september 2012

Ontwikkeling GOUD in verschillende valuta

Hieronder een grafiek van de GOUDprijs in verschillende valuta. De trend van de afgelopen jaren is duidelijk. GOUD is in welke valuta dan ook flink gestegen. Relatief gezien scoort GOUD genoteerd in de Japanse Yen slecht en GOUD in Britse ponden het best. Eigenlijk kunnen we gewoon stellen dat de Britse valuta het zwakste is en de Japanse Yen vooralsnog de sterkste, ondanks de immense schuld van Japan. Lees meer op GOUDvergelijken.nl

Lees verder op complotje.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

CNN: "Riskeer je pensioen niet in GOUD"

We wezen er al diverse malen op: de mainstream media moet niets weten van GOUD. Dit werd tot op heden nooit in zoveel woorden neergepend door journalisten, maar door de aanhoudende druk komt CNN nu openlijk uit voor z’n afkeer van GOUD.

We wezen er al diverse malen op: de mainstream media moet niets weten van GOUD. Dit werd tot op heden nooit in zoveel woorden neergepend door journalisten, maar door de aanhoudende druk komt CNN nu openlijk uit voor z’n afkeer van GOUD.

Het populairste nieuwsmedium ter wereld adviseert om uw spaarcenten niet in GOUD te steken. Zoals gekend geeft men eerder de voorkeur aan staatsobligaties, de grootste financiële bubbel van het moment! En als u dan toch zo nodig in GOUD ñoet beleggen, beperk dan uw inleg tot een minimale positie, luidt het advies.

Zo ziet u maar dat we bij Slim Beleggen nog steeds uitgesproken contraire visie hanteren. Het hoeft echter ook niet te verbazen dat CNN & co anti-GOUD zijn. Hun belangrijkste advertentieklanten zijn de grootbanken van onze planeet, en die zijn op dit ogenblik nog niet bereid om het GOUDverhaal te vertellen aan het grote publiek. De banken willen er eerst voor zorgen dat men zelf voldoende GOUD in het bezit heeft aan lagere prijzen…

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 28 september 2012

Nieuwe all time high GOUD

De GOUD- en zilverprijzen zijn afgelopen jaren erg gestegen. Het kan daarom slim zijn om in het waardevaste edelmetaal te investeren, om koopkrachtverlies door te voorkomen. U kunt GOUD en zilver fysiek kopen bij diverse webshops in de vorm van munten en baren, maar u kunt ook in mijnbouwaandelen, of op papier in GOUD en zilver handelen.

Lees verder op prijsgoudenzilver.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs