Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6016 tot 6020
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Tom Fitzpatrick ziet GOUDprijs stijgen naar 6.300 dollar

Nogal wat investeerders reageren teleurgesteld over de bewegingen die de GOUDprijs in de afgelopen maanden liet registreren. Het leek slechts een kwestie van tijd te worden alvorens het GOUD door de grens van 2.000 dollar zou breken. Alles deed vermoeden dat zo’n uitbraak met de grote trom ging gebeuren.

De investeerders bleven tot dusver op hun honger zitten, in die mate zelfs dat sommigen de moed in de schoenen hebben laten zakken. Dergelijke defaitistische houding raden we ten sterkste af, want de vooruitzichten voor het GOUD blijven onveranderd goed.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Grafiek van Zilver doet een "Reverse Flash Crash"

Er broeit weer iets bij zilver. Uit het niets maakt de zilvergrafiek een omgekeerde beweging van een ‘flash crash’, soms ook wel eens ‘hockey stick’ genoemd.

De prijs van zilver schiet prompt 0,5 dollar hoger tot 28,6 dollar. We hebben nog geen nieuws opgevangen, maar allicht dat de spanning in de zilvermarkt hoog oploopt.

Het is weer de tijd van het jaar waarop beleggers zich positioneren voor de beste prestatiemaanden bij zilver. Ter herinnering: u vindt de Beste ZILVERAANDELEN nog altijd in het GOUD & Zilver Rapport!

Bron: silverdoctors.com
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

China krijgt advies om ook fysieke zilverreserves naast GOUDreserves aan te houden

If confirmed, this is a potential game changer for silver that is so monumental it could literally blast silver from the upper $20′s through it’s all-time nominal high near $50 and closer to 3 figure range OVERNIGHT.

Where China to reduce it’s US Treasury holdings by $200 billion and plow the proceeds into physical gold and silver bullion as Xia recommends, you can kiss the cartel’s silver manipulation goodbye!

Even if 90% of the funds ($180 billion) were allocated to gold and a mere 10% ($20 billion) to silver, at today’s market prices that equals nearly 2 years of global silver mine supply of around 750 million ounces.

Bron: costaconnectie.nl
Geplaatst: maandag 20 augustus 2012

Grijpt de Fed in op de GOUDmarkt met geroofd GOUD Europese landen?

GOUD dat duur betaald wordt! De hele roof werd grotendeels stilgehouden, maar op momenten dat er toch aandacht werd besteed aan het feit dat de meeste Europese landen hun GOUD niet meer in eigen handen hadden was de verklaring dat dat “veiliger” was. Veilig voor wie? Voor de Russen? De Marsmannetjes? Laat me niet lachen. Het GOUD is geroofd door de Amerikanen, zoals ze dat ook met de GOUDvoorraden van China en Japan deden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 17 augustus 2012

Centrale banken en IMF bezitten samen al 29.500 ton GOUD!

De grootste posities in fysiek GOUD worden nog steeds aangehouden door de centrale banken en door het Internationaal Monetair Fonds, zo blijkt uit cijfers verstrekt door de World Gold Council. De totale hoeveelheid in hun bezit stemt overeen met 17% van het edelmetaal dat ooit werd ontgonnen.

De centrale banken waren in de voorbije twee jaar netto kopers van GOUD, waarmee een jarenlange trend werd doorbroken. Voordien hadden de centrale banken op grote schaal GOUD verkocht en dat gedurende een periode dat de GOUDprijs op een dieptepunt stond.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$