Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 6021 tot 6025
Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: zaterdag 16 juni 2012

Ontwikkelingen in de GOUDmarkt...

Van harte gefeciliteerd! U hebt afgelopen weekend een 'heldendaad' verricht. U hebt meegedaan aan de redding van de Spaanse bankensector. Kosten 100 miljard euro. De eurozone heeft in totaal 332 miljoen inwoners en dus hebt u 301 euro bijgedragen.

Hebt u thuis een partner en nog een stuk of drie kinderen, dan heeft uw gezin 1505 euro bijgedragen. Het is een beetje een 'kort door de bocht berekening', maar hier komt het wel op neer.

Uiteraard waren de trotse ministers er dit weekend als de kippen bij om u op het hart te drukken dat we dit geld slechts hebben geléénd aan de Spaanse banken. En dat we het uiteraard terug gaan krijgen. Met rente!

Hoe ze dit soort beslissingen even op een zaterdagnamiddag met 17 ministers onderling durven nemen, is mij een raadsel. Vooral na al het geld dat we aan de Grieken hebben geleend en wat we in geen duizend jaar terug gaan krijgen.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

GOUD wordt de top performer in 2012

UBS hield weer eens een peiling bij de 80 belangrijkste financiële instellingen ter wereld, en opvallend genoeg bleek dat GOUD volgens de experts de beste performer in 2012 zal worden.

Het moet gezegd, GOUD gaat nek-aan-nek aan de leiding met obligaties uit groeimarkten. Opvallend genoeg moeten diezelfde beleggers niet veel weten van olie en inflatie-gelinkte obligaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

En daar gaat GOUD...

Geduld wordt altijd beloond. Ook GOUD schiet uit de startblokken nu het ‘Greekend’ nadert.

Het blijft dat enkele macro-cijfers uit de VS (sentiment, PMI) niet bepaald gesmaakt worden door beleggers, die grijpen naar de enige echte veilige haven in de financiële markten: GOUD!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Ook Google Trends wijst op een positieve set-up bij GOUD

We krijgen via allerlei kanalen steeds meer positieve signalen voor GOUD binnen. Zo ook via Google, met name de onderzoekstool Google Trends.

De zoekterm ‘Gold’ wordt weer meer ingegeven door de gebruikers van Google wereldwijd. Er is dus meer interesse naar het gele edelmetaal onder de bevolking.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Duitsland wil de euro redden in ruil voor: GOUD

Het gerucht sluimert nu al een tijdje in de financiële wandelgangen. Achter de schermen in Europa wordt er druk gewerkt aan een groot masterplan om de euro te redden.

Duitsland is bereid om ver te gaan. Zelfs eurobonds zouden bespreekbaar zijn, maar dan wel met voorwaarden die compleet nieuw zijn voor de financiële wereld.

Duitsland wil eurobonds in ruil voor waarborgen. GOUDen waarborgen!

Via The Globe and Mail:

[... ...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$