Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8097 artikelen gevonden. Artikel 6041 tot 6045
Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

5000 Chinezen slachtoffer GOUD fraude

Eerder lieten we u al een video zien van James Turk. De oprichter van GoldMoney denkt dat er grootschalige manipulatie gaande is in de edelmetalenmarkt. Hij kan wel eens gelijk hebben. Uit het volgende bericht, dat we zijn tegen gekomen op de website van Forbes, blijkt namelijk dat 5000 Chinese investeerders de dupe zijn geworden van een GOUD schandaal. De totale schade is 59,6 miljard dollar.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Valse Sirenen

Een 'repost' van een jaar geleden (1 juli 2011): "Valse Sirenen". Een column over het dilemma van Europa en "de T-splitsing bij Spanje". Een jaar later èn we zijn in Spanje. Europa staat voor het fiat dilemma: tweaken we Europa fiscaal of openen we alle deuren naar geherwaardeerd GOUD? Hoe verdampt Europa het fiat dilemma? Zal Europa Oost-Indisch doof haar eigen koers blijven varen en voor beide kiezen? De valse Sirenen zingen mooi, doen zij niet?

[...]

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

James Turk verwacht GOUDprijs van $8.000,-

Volgens James Turk staat het buiten kijf. De GOUDprijs wordt al jaren gemanipuleerd. Volgens Turk zou GOUD momenteel eigenlijk twee keer zoveel waard moeten zijn. Voor de langere termijn verwacht James Turk dat de GOUDprijs zal oplopen naar $8.000,- per troy ounce. Er gaat volgens Turk een moment komen dat mensen papieren GOUDcertificaten niet meer vertrouwen en enkel nog maar fysieke edelmetalen zullen gaan kopen. Op dat moment zal de prijs exploderen, aldus de GOUD- en zilveranalist.

[...]

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: dinsdag 24 juli 2012

Je vermogen beschermen zonder GOUD?

Stijn stelt hier dat heel veel mensen het niet aankunnen om GOUD te kopen. Ik neem aan dat hij hier doelt op de koersschommelingen.

Eigenlijk is het niet zo dat GOUD volatiel is, maar wel de valuta waarin GOUD noteert. Centrale banken manipuleren de munten dat het niet schoon meer is om te zien en het is deze onzekerheid die de volatiliteit doet toenemen.

De vraag is dan of het wel zo slim is om die valuta’s te blijven aanhouden. Alle centrale banken in de wereld printen massa’s geld en we weten allemaal hoe vraag en aanbod werkt.

Hoe groter het aanbod, hoe lager de prijs. Ook voor valuta’s.

Beleggen in euro’s of andere valuta’s zal op lange termijn de koopkracht aantasten. Ik vermoed zelfs behoorlijk aantasten als je ziet hoe hard ze gaan.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 22 juli 2012

Inflatie of deflatie? Het ultieme debat met Jim Rickards en Harry Dent

We kwamen uit op een fikse discussie tussen Jim Rickards en Harry Dent over de toekomstige evolutie inzake inflatie of deflatie. Moderator van dienst is John Maudlin.

Rickards verwacht dat het IMF vroeg of laat zal ingrijpen, terwijl Dent eerder een complete implosie ziet gebeuren van ons financiële systeem.

Wat de uitkomst ook moge worden, GOUD zal een cruciale rol spelen in de transitie!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$