EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6056 tot 6060 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Nep-GOUDstaven duiken op in New York

In New York zijn namaak-GOUDstaven opgedoken, die verkocht werden bij een gerenommeerde handelaar.

In New York zijn namaak-GOUDstaven opgedoken, die verkocht werden bij een gerenommeerde handelaar.

Dat meldt Fox News. Een handelaar in New York ontdekte de vervalsing. Het bleek dat meerdere staafjes GOUD die hij van een bekende handelaar had gekocht, vals bleken.

De Zwitserse staafjes, voorzien van alle officiële nummers bleken origineel te zijn, maar bij een complexe operatie te zijn uitgehold. Ze waren gevuld met wolfram dat praktisch hetzelfde gewicht heeft als GOUD. De staafjes kostten 18.000 dollar per stuk.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Weer een GOUDbaar met wolfraam erin gevonden

It is one thing for tungsten-filled gold bars to appear in the UK, or in Germany: after all out of sight, and across the Atlantic, certainly must mean out of mind, and out of the safe. However, when a 10 ounce 999.9 gold bar bearing the stamp of the reputable Swiss Produits Artistiques Métaux Précieux (PAMP, with owner MTP) and a serial number (serial #038892, likely rehypothecated in at least 10 gold ETFs across the world but that's a different story), mysteriously emerges in the heart of the world's jewerly district located on 47th street in Manhattan, things get real quick. Moments ago, Myfoxny reported that a 10-ounce gold bar costing nearly $18,000 turned out to be a counterfeit. The discovery was made by the dealer Ibrahim Fadl, who bought the PAMP bar in question from a merchant who has sold him real gold before. "But he heard counterfeit gold bars were going around, so he drilled into several of his gold bars worth $100,000 and saw gray tungsten -- not gold. The bar was filled with tungsten, which weighs nearly the same as gold but costs just over a dollar an ounce."

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

GOUD en olie gaan fors stijgen

De balans van de Amerikaanse centrale bank fors gaat oplopen in de komende tijd. Sinds vorige week blijkt dat de Amerikaanse economie nog meer zal worden gestimuleerd door Bernanke, maar keerzijde van de medaille is dat balans van de Fed zal oplopen naar

4 biljoen dollar. Deze golf van nieuwe liquiditeiten zorgt, in combinatie met de maatregelen van andere centrale banken, dat de nominale prijzen van vrijwel alle assets zullen gaan stijgen.

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

Beslissing Fed is 'game changer' voor GOUD

De recente beslissing van de Fed is voor Morgan Stanley een game changer voor het GOUD. Dat wordt volgens de zakenbank duidelijk aangetoond door de omvang en de kracht van de recente stijgingsfase bij het GOUD. De perceptie van de strategie van de Fed is helemaal veranderd.

De centrale bank van de U.S. zal obligaties blijven inkopen ‘zolang dat noodzakelijk is’. Daarmee heeft de Fed de nek wel heel ver uitgestoken. Wanneer de economie niet aantrekt, zal de Fed dus obligaties blijven inkopen. Of anders gezegd: de centrale bank kan lang bezig blijven.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 september 2012

GOUDschat gevonden in huis overleden kluizenaar

Schoonmakers in de Amerikaanse staat Nevada hebben een bijzondere ontdekking gedaan toen ze het huis van een overleden kluizenaar leeghaalden. Hoewel de man maar 200 dollar op zijn bankrekening had, vonden ze in het huis dozen vol GOUD.

Schoonmakers in de Amerikaanse staat Nevada hebben een bijzondere ontdekking gedaan toen ze het huis van een overleden kluizenaar leeghaalden. Hoewel de man maar 200 dollar op zijn bankrekening had, vonden ze in het huis dozen vol GOUD.

Volgens de Las Vegas Sun leefde Walter Samasko als een kluizenaar. Hij overleed in mei maar zijn lichaam werd pas in juni ontdekt nadat buren hadden geklaagd over de geur.

Toen het huis werd schoongemaakt om verkocht te worden, vonden gemeenteambtenaren GOUDstaven en munten ter waarde van zeven miljoen dollar, opgeslagen in dozen in de garage. Volgens een ambtenaar ging het om zoveel GOUD dat ze een kruiwagen nodig hadden om het naar de vrachtwagen te brengen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs