EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6076 tot 6080 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 15 september 2012

QE3: GOUDprijs naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl
Geplaatst op: zaterdag 15 september 2012

Kijk op de week van Fininfo-be - Week 37

Ik begin mijn kijk op deze week met een kleine conversatie die ik had met Nico Pantelis van Slim Beleggen. Daarnaast heb ik het nog over de strijd van J. Van Delanotte tegen de energieprijzen, de dreiging van Moody’s om de kredietwaardigheid van Amerika te verlagen en ten slotte laat ik u kennis maken met een gloednieuw beursmagazine.

Ik: Nico, hoe komt het dat GOUD fors stijgt als de FED zijn kanonnen klaar houdt en niet als de ECB dit doet?

Nico: Ronald, omdat GOUD de tegenpool is van de dollar, en die wordt geprint door de Fed.

Ik: Logisch :-)

[...]

Lees verder op Fininfo-be.com
Geplaatst op: zaterdag 15 september 2012

GOUD gaat deze maand boven de 1850 dollar uitkomen

GOUD blijft maar stijgen op het opeenvolgende goede nieuws uit de wereld. De volgende stimulans voor de GOUDprijs is ook om de hoek komen kijken. De Zwitserse zakenbank UBS heeft aangegeven dat de GOUDprijs aan het einde van september een koers zal hebben behaald van 1850 dollar per troy ounce. Dit is een behoorlijke groei aangezien de GOUDprijs de maand begon met een GOUDkoers van 1648 dollar per troy ounce.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

QE3: GOUDprijs naar hoogste punt in 6 maanden

Ben Bernanke van de Federal Reserve heeft QE3 officieel aangekondigd. De geldprinter wordt weer aangezet en de vers gedrukte dollars zullen worden gebruikt voor onder andere de aankoop van hypotheekgerelateerd schuldpapier. Dit zijn zogenaamde Mortgage-backed securities. De Fed gaat voor 40 miljard dollar per maand aan ‘MBS’ kopen. Ook wordt Operation Twist doorgezet.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 september 2012

CEO‘s van GOUDmijnbedrijven voorspellen nieuwe GOUDrecords binnen een jaar

Moest het nog iemand ontgaan zijn, bij Slim Beleggen zijn we al jaren (sinds 2004) positief over de prijs van GOUD. Zelfs voor de tussentijdse prijscorrecties zwichten we niet!

Moest het nog iemand ontgaan zijn, bij Slim Beleggen zijn we al jaren (sinds 2004) positief over de prijs van GOUD. Zelfs voor de tussentijdse prijscorrecties zwichten we niet!

Meer nog, het waren voor ons telkens de uitgesproken momenten om nog eens extra hard op de tafel te slaan voor de nieuwe koopgelegenheden die zich aanboden bij GOUD. (zoals HIER)

Wat ons echter al die tijd het meest verbaasde was niet de kritiek van onwetende analisten, maar de negatieve visie van de sector zelf. CEO’s van GOUDmijnbedrijven waren al die jaren zeer negatief over het toekomstige verloop van de prijs van GOUD.

En we kunnen het weten, want we hebben intussen met voldoende GOUDmijn CEO’s om tafel gezeten om te weten hoe hun stemming was. Als we hen ons koersdoel voor GOUD vertelden — 5000 dollar per ounce vanaf 2015 — dan konden ze hun oren amper geloven.

Maar hun negatieve houding tegenover de prijs van GOUD lijkt te veranderen. Tijdens de jongste Denver Gold Conference waren de meeste CEO’s van GOUDproducenten opmerkelijk positief over de GOUDprijs.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs