EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6096 tot 6100
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2012

GOUD is dood, lang leve GOUD!

Nu de prijs van GOUD al een jaar onder druk staat, duiken er steeds meer critici op om het einde van de stierenmarkt in te luiden. Dat kan hun zuur gaan opbreken, net als in 2008.

Nu de prijs van GOUD al een jaar onder druk staat, duiken er steeds meer critici op om het einde van de stierenmarkt in te luiden. Dat kan hun zuur gaan opbreken, net als in 2008.

Het is alweer een tijd geleden dat we nog eens een column besteden aan GOUD. Het gele edelmetaal zit sinds september 2011 in een consolidatiefase. De GOUDprijs viel terug van boven 1900 dollar per ounce tot onder 1550 dollar per ounce en handelt momenteel rond 1620 dollar. Het is weer voldoende om het sentiment van beleggers voor GOUD onder het figuurlijke vriespunt te brengen.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 augustus 2012

Weer een papieren GOUDhandelaar gecrashed na MF Global en Peregrine: Amber Gold

We have said it over and over, we'll say it again. For all those who for one reason or another would like to boycott the broken markets, yet trade gold in paper form, please understand that all the invested capital is at risk of total loss and can and will be lost, commingled and rehypothecated, not necessarily in that order, with little to zero recourse and the residual claim on liquidating assets pushed to the very end of the queue. Because if Lehman, MF Global, Peregrine, and countless other examples were not enough, here comes Amber Gold: a gold-based investment ponzi scheme out of Poland, in which it is likely needless to say that the gullible investors never had actual possession of the gold. And when they tried, it was gone. All gone.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Barron's: Kies nu GOUDmijnaandelen boven GOUD

We hebben er lang op moeten wachten, maar de GOUDmijnaandelen presteren beter dan GOUD!

We hebben er lang op moeten wachten, maar de GOUDmijnaandelen presteren beter dan GOUD!

Uiteraard waren we bij Slim Beleggen er vorige maand al als de kippen bij om te profiteren van de bodem bij GOUDmijnaandelen, maar nu springt ook Barron’s op het nieuwe fenomeen.

De Barron’s analyse baseert zich vooral op technische aangelegenheden die wijzen op een heropleving van de GOUDmijnsector op de beurs.

Op de eerste plaats is er een dubbele bodem neergezet voor GOUDmijnaandelen uitgedrukt in GOUD. Dus GOUDmijnaandelen presenteren beter dan GOUD… voor het eerst in 2 jaren!

De bodemvorming wordt tevens bevestigd in de langetermijn termijn grafiek van GDX, een verzameling van GOUDproducenten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

David Korowicz zet zich schrap voor alles vernietigende schok

Voor doemdenkers beleven momenteel GOUDen tijden, hun voorspellingen worden gretig beluisterd en bekeken. We durven geen getal meer te plakken op het aantal economen, pseudo-economen en betweters tout court die zowat het einde van de wereld hebben voorspeld.

Vanwege zijn achtergrond verdient David Korowicz echter een aparte vermelding, hij is namelijk fysicus en ecoloog. Hij publiceerde onlangs een paper van 78 pagina’s onder de titel “Trade-Off: Financial System Supply-Chain Cross-Contagion: a study in global systemic collapse”. Deze titel hoeven we waarschijnlijk niet te vertalen, hij spreekt voor zich.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 augustus 2012

Wat is het effect van QE3 op de GOUDprijs?

Dat banken en centrale banken een hekel hebben aan het GOUD, of er in ieder geval moeite mee hebben, weten we inmiddels al lange tijd. Dat dit nog steeds zo is blijkt uit een publicatie van Deutsche Bank, die we afgelopen week tegenkwamen op BusinessInsider. De grootste bank van Duitsland kwam met een zeer opmerkelijk bericht naar buiten. Terwijl veel analisten en economen geloven dat de GOUDprijs door kwantitatieve verruiming (ofwel Quantitative Easing) zal stijgen, denkt de Deutsche Bank dat het effect van QE3 op de GOUDprijs heel anders zal zijn. In de outlook, die gaat over de prijs van edelmetalen, zegt Deutsche Bank het volgende:

[...]

Lees verder op GoudVergelijken.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs