Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 611 tot 615
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Een simpele reden waarom de GOUDprijs gemakkelijk 50% kan stijgen

Staat de wereld aan de vooravond van een 3e Wereldoorlog? Misschien. Zal de Europese Unie uit elkaar vallen? Misschien. Wordt Donald Trump President van de Verenigde Staten? Misschien. Is het tijdperk van negatieve rentevoeten het einde voor de centrale banken? Misschien.

Dit zijn allemaal redenen om GOUD te kopen, maar er is slechts 1 zeer simpele reden waarom de GOUDprijs echt hoger kan de komende jaren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Beleggers kiezen meer dan ooit voor GOUD

Meer dan ooit tevoren wordt er belegd in GOUD, zo blijkt uit het jongste halfjaarrapport van de World Gold Council. Het edelmetaal doet zijn reputatie als veilige haven in onzekere tijden dus alle eer aan.

Bron: z24.nl
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

Rijk worden met een GOUDen medaille? Het kan in Singapore en Kazachstan

Anna van der Breggen krijgt 25.500 euro voor haar GOUDen plak in Rio. Een flink bedrag, maar niet zo veel als ze in Singapore zou hebben gewoond. Daar was de eerste plek goed geweest voor 750.000 dollar.

De stadstaat is de koploper van het lijstje dat Fox Sports samenstelde naar de vergoeding die GOUDenmedaillewinnaars krijgen. Marketwatch maakte het overzicht.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 12 augustus 2016

China breidt GOUDreserve uit naar $78,8 miljard

De waarde van de Chinese GOUDvoorraad bereikte in juli naar een recordniveau van $78,89 miljard. Cijfers van de centrale bank laten zien dat de centrale bank in juli 5,3 ton GOUD aan de reserves heeft toegevoegd, waarmee de totale GOUDvoorraad van het land stijgt naar 1.828 ton. Daarmee heeft China de zesde grootste voorraad edelmetaal van alle landen in de wereld.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 11 augustus 2016

Beleggers kochten dit jaar massaal GOUD

Beleggers hebben in de eerste helft van dit jaar een recordhoeveelheid van 1.063,9 ton GOUD aan hun portefeuille toegevoegd, zo blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport van de World Gold Council. Het was dit jaar voor het eerst dat er meer GOUD verkocht werd als beleggingsobject dan als sieraad, een opvallende ontwikkeling.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$