Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 6116 tot 6120
Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: zaterdag 21 juli 2012

Gigantische oplichting in China met papieren GOUD...

Over 5,000 investors were bilked out of 380 billion yuan, or $59.62 billion in a scheme involving Loco London gold since 2008, according to a report in the China Daily.  …

Een commentaar zegt dat dit mogelijk net positief voor GOUD kan uitdraaien, waar Chinezen nu nog veel eerder zich tot het fysieke metaal zullen richten in plaats van tot papieren contracten.  Ik vind wel dat hij een punt heeft

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: vrijdag 20 juli 2012

Het seizoen van GOUD begint... NU!

GOUDmijnen hebben de neiging om ergens in de zomer een bodem te vinden om nadien sterk op te veren.

De flauwe zomermaanden leveren steevast interessante koopjes op voor wakkere beleggers.

Wie in de zomer koopt, kijkt enkele maanden later al tegen indrukwekkende winsten aan. Kijk maar even naar de herstelbewegingen die de mijnen toonde na de zomerflauwte:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 juli 2012

Wat nu met de prijs van GOUD? Hier zijn de historische feiten...

Beleggers in GOUD blijven al maanden op hun honger zitten. De prijs van hun favoriete edelmetaal zit al een jaar in het slop en de jongste weken is de prijsactie van GOUD compleet stilgevallen.

Dat was wel eens anders in het verleden: de prijs van GOUD bewoog meestal vele procenten op slechts enkele maanden, naar beneden maar vooral naar boven!

De markt is op zoek naar richtinggevend nieuws voor de GOUDprijs. Maar misschien focussen de meeste waarnemers zich op de verkeerde signalen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 juli 2012

Merrill Lynch: GOUD naar $ 2.000

De ene na de andere bank verklaart een veel hogere GOUDprijs in de toekomst. Nu is het de beurt aan Merrill Lynch, zij voorspellen een nieuw GOUDrecord van $ 2.000 per ounce.

Volgens Merrill Lynch kan de Federal Reserve niet anders dan een derde ronde QE aan te kondigen. Zij verwachten een monetair programma van $ 500 miljard. Hiermee zien ze een GOUDprijs van $ 2.000 als een rechtvaardige prijs. Afhankelijk van het tijdstip, voor of na de verkiezingen, zien ze deze nieuwe recordprijs tegen het einde van het jaar of in de loop van volgend jaar.

Bron: klokkenluideronline.net
Geplaatst: woensdag 18 juli 2012

Rothschild Zionisme

De Rothschilds zijn de baas over het GOUD, snapt u waarom er zo gehamerd wordt op het hervatten van de GOUDstandaard? Het hervatten van de GOUDstandaard houdt in dat deze Rothschilds nog machtiger en rijker worden dan ze al zijn. Hun vermogen is al minimaal 1.000.000 miljard groot (minimale schatting), de Federal Reserve Bank is van hun, Shell is van hun, zo’n beetje elk bedrijf dat je je kunt bedenken is (meestal indirect via vage constructies) van hun. Dan weet u voor wie de politiek werkt, dan snapt u voor wie bijvoorbeeld ene Zalm werkt, dan weet u wie de baas is van Manager Beatrix. Dan begrijpt u het en kunt u er wat tegen doen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$