Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 6176 tot 6180
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

En daar gaat GOUD...

Geduld wordt altijd beloond. Ook GOUD schiet uit de startblokken nu het ‘Greekend’ nadert.

Het blijft dat enkele macro-cijfers uit de VS (sentiment, PMI) niet bepaald gesmaakt worden door beleggers, die grijpen naar de enige echte veilige haven in de financiële markten: GOUD!

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 15 juni 2012

Ook Google Trends wijst op een positieve set-up bij GOUD

We krijgen via allerlei kanalen steeds meer positieve signalen voor GOUD binnen. Zo ook via Google, met name de onderzoekstool Google Trends.

De zoekterm ‘Gold’ wordt weer meer ingegeven door de gebruikers van Google wereldwijd. Er is dus meer interesse naar het gele edelmetaal onder de bevolking.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

Duitsland wil de euro redden in ruil voor: GOUD

Het gerucht sluimert nu al een tijdje in de financiële wandelgangen. Achter de schermen in Europa wordt er druk gewerkt aan een groot masterplan om de euro te redden.

Duitsland is bereid om ver te gaan. Zelfs eurobonds zouden bespreekbaar zijn, maar dan wel met voorwaarden die compleet nieuw zijn voor de financiële wereld.

Duitsland wil eurobonds in ruil voor waarborgen. GOUDen waarborgen!

Via The Globe and Mail:

[... ...]

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 14 juni 2012

GOUD is van groot belang in Turkije

Turkiye Is Bankası AS, de grootste Turkse bank bij bezittingen, wil voor het einde van 2012 meer dan 1 miljard dollar aan GOUD in zijn kluizen hebben liggen. Dat heeft plaatsvervangend CEO Erdal Aral bekendgemaakt in een krant uit Istanbul.

Het vertrouwen in GOUD is in Turkije zeer groot en het wordt dan ook als geld gezien door de Turkse gemeenschap. Turkse banken bieden zelfs digitale GOUDrekeningen aan. Dat zult u de ING of de Rabobank niet zomaar zien doen. Volgens een bericht op Wealthwire was Turkije in 2011 de grootste producent van GOUDen munten ter wereld.

[...]

Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 13 juni 2012

Goldman Sachs blijft positief over GOUD en zilver

De grote Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs is gisteren met een aantal punten naar buiten gekomen die in het voordeel van de GOUDprijs zullen spreken. Onder deze punten valt onder andere de Amerikaanse economie die minder hard groeit dan verwacht, economen hebben hun groeiverwachting voor 2012 naar beneden moeten schroeven naar 2%. Ook worden de steeds slechtere marktomstandigheden in de eurozone benoemt. Goldman Sachs zegt tevens dat de fysieke vraag naar het edelmetaal zich zeer snel hersteld, mede dankzij de grote vraag van de centrale banken wereldwijd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$