EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6206 tot 6210 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 18 juli 2012

Rothschild Zionisme

De Rothschilds zijn de baas over het GOUD, snapt u waarom er zo gehamerd wordt op het hervatten van de GOUDstandaard? Het hervatten van de GOUDstandaard houdt in dat deze Rothschilds nog machtiger en rijker worden dan ze al zijn. Hun vermogen is al minimaal 1.000.000 miljard groot (minimale schatting), de Federal Reserve Bank is van hun, Shell is van hun, zo’n beetje elk bedrijf dat je je kunt bedenken is (meestal indirect via vage constructies) van hun. Dan weet u voor wie de politiek werkt, dan snapt u voor wie bijvoorbeeld ene Zalm werkt, dan weet u wie de baas is van Manager Beatrix. Dan begrijpt u het en kunt u er wat tegen doen.

Lees verder op klokkenluideronline.net
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2012

Na peak-oil ook peak-gold?

Sinds 2002 ontginnen de GOUDmijnen wereldwijd 2.500 ton GOUD per jaar. Dit is dubbel zoveel dan de 1.250 ton die jaarlijks wordt ontdekt. In de jaren ’70 lag de situatie helemaal anders. Toen werd jaarlijks slechts 1.370 ton ontgonnen terwijl er gemiddeld 3.500 werd ontdekt. Net als bij olie het geval is, heeft GOUD zijn piekproductie waarschijnlijk al achter de rug.

Lees verder op Goud.com
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2012

Blinkend GOUD, het duisterste hoekje van de City?

[...]

En de Britten zoomen in op de GOUDfixing. Dat de prijs 'fixed' (Engels voor 'gearrangeerd') wordt, is op zich natuurlijk al een vrij ongelukkige benaming.  Vijf banken bepalen de GOUDprijs in Londen: Bank of Nova Scotia, HBSC, Société Générale, Deutsche Bank en, eum, Barclays.

De 'fixingleider' stelt een prijs voor en vervolgens simuleren de vijf handel door hun koop- en verkooporders te vergelijken. Alle transacties verlopen vervolgens tegen de koers van die fixing. We citeren even The Independent:

Lees verder op tijd.be
Geplaatst op: dinsdag 17 juli 2012

Suriname ontmoedigt GOUDsmokkel bij buren niet

Suriname gaat sleutelen aan zijn opkoopprijs voor GOUD, deels om de buurlanden tegemoet te komen. Volgens Gerold Dompig, voorzitter van de commissie Ordening GOUDsector, worden de royalty’s opgeschroefd van één naar drie procent. Het wordt dus ietsje minder aantrekkelijk om GOUD in Suriname te verkopen. Maar toch niet in die mate dat de smokkel uit Frans Guyana en Guyana zal ophouden.

Het is een bewuste keus. De buren klagen al zolang dat hun GOUD illegaal de grens overgaat en zij dus niets verdienen. Suriname geeft toe, maar houdt de deur toch op een kiertje. De royalty’s blijven op een voor de verkoper verteerbaar niveau. “Slechts twee procent omhoog”, zegt Dompig tegenover de Ware Tijd. Veel meer zit er niet in voor de buurlanden. Die waren enkele jaren terug toch wel de lachende derde. Toen waren de rollen omgekeerd.

Lees verder op waterkant.net
Geplaatst op: maandag 16 juli 2012

Tsjechische brouwerij lanceert bier met GOUD

GOUD is in deze tijd waardevol en de GOUDprijzen blijven maar stijgen. Het aanschaffen van een bier met GOUD kan daarom misschien best lucratief zijn. Al enkele jaren verschijnen er links en rechts op de markt bieren waarin echt GOUD is verwerkt. Het blijft toch een vreemde combinatie want waarom zou je dit gaan drinken? In een Tsjechische brouwerij in Ostrava brouwt men een pils met GOUD erin. Een eerste batch van 60 bieren was vrijwel direct uitverkocht. Inmiddels zijn de aantallen opgeschroefd. Bekijk hieronder de video, het GOUD drijft er letterlijk in!

Lees verder op blog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs