Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 6231 tot 6235
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Jim Sinclair: Gold Price Has Bottomed

GOUD onder de $ 1.600 is een pijnlijke technische correctie. Maar Jim Sinclair ziet geen redenen tot paniek.

The US dollar is not putting on a grand performance today. The US economy is not going to support the sitting Administration’s desire for another 4 years. QE to infinity is certain even today.There is a global stock market sell off today which is totally unacceptable as it pertains to the US market in an election year. Liquidity floats all boats and all boats are screaming for that liquidity today.

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Escalatie in eurozone brengt GOUD tot laagste punt van 2012

Voor de derde dag op rij is de prijs van GOUD lager geeindigd, waarmee de GOUDprijs op het laagste punt van 2012 terecht is gekomen. De GOUDkoers sloot de dag af met een koers van 1584 dollar per troy ounce.

De belangrijkste reden voor de daling is de escalatie in de eurozone na aanleiding van de verkiezingen in Frankrijk en Griekenland. Daarnaast wekt GOUD de indruk dat dit pas stijgt wanneer de geldpersen gaan lopen, iets waar investeerders zenuwachtig van worden. De onrust in Europa zorgt ervoor dat beleggers uitkijken met waar zij in investeren. De nieuwe Franse president is minder begaan met Europa waardoor het herstel van de eurozone langer in beslag zou kunnen gaan nemen.

Bron: knack.be
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Signalen voor een bodem bij GOUD nemen toe

Zoals we enkele dagen geleden al opgemerkt, nadert het moment van de waarheid voor GOUD. Dat moment is ondertussen al gearriveerd. De meerjarige steunlijn op het 65-weeks gemiddelde wordt momenteel getest door de markt. Hier lag in het verleden telkens de psychologische bodem van de opgaande trend, met uitzondering van de pandoering tijdens de crash van 2008.

Maar zelfs als de prijs verder doorzakt, betekent dat volgens Nico Pantelis van Slim Beleggen echter niet automatisch dat de seculaire opwaartse trend bij GOUD gebroken is.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Krachtige omwenteling op komst

GOUD en zilver krijgen een pak slaag en de Warren Buffetts van deze wereld zijn er als de kippen bij om hun gelijk te halen dat je edelmetalen vooral niet moet hebben. Of juist wel?

In ons boek ‘Geld, GOUD en zilver’ schrijven Eric Mecking en ik over het moment van kopen in de vorm van kooptips. Een van die tips luidt als volgt: Koop de dips! Af en toe zullen de GOUD- en zilverkoers een flinke correctie laten zien. Ga op uw handen zitten, reserveer een bepaald bedrag en sla uw slag wanneer een wat grotere dip zich voordoet. In geval van twijfel koopt u eerst voor de helft of een derde van het bedrag dat u voor dips wilde gebruiken. Gaat de koers nog lager, koop dan een tweede of een derde portie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 mei 2012

Bloedbad bij GOUDmijnaandelen!

Gisteren werd de nodige ravage aangericht onder GOUDmijnaandelen. Beleggers verkochten massaal hun posities in GOUDmijnbedrijven, gaande van de grote producenten over royalty-ondernemingen tot exploratiebedrijven.

De HUI dook met een snoekduik van bijna 5 procent naar beneden tot aan de psychologische steun op 400 indexpunten.

De schade op individueel niveau liep voor sommige namen op tot 10 procent: een heus bloedbad!

Waar moet het nu heen met de GOUDmijnaandelen? En nog belangrijker: wat moet u nu doen als u posities heeft in GOUDmijnen?

We stuurden zopas onze visie, analyse en wijze van aanpak uit naar onze abonnees van het GOUD & Zilver Rapport via onze ALERT mailingservice!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$