Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 6246 tot 6250
Bron: Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

GOUD en zilver (VS) op kritiek punt in cycli

Tja, GOUD en zilver. En de andere edelmetalen: gaan ze dan nu door het spreekwoordelijke putje, zoals men in dealingrooms wel eens hoort zeggen?

Het antwoord daarop is dat het nog valt te bezien. Flauw? Nee, want zelfs financieel astroloog en marktanalist Raymond Merriman, die de laatste twee bodems op de dag  (en een keer zelfs binnen een uur-  vooraf) aanwees -met bericht aan onze lezers, kan ik als zijn vertegenwoordiger u meedelen– zelfs hij wacht nu af welk antwoord de markt ons brengt.

[... ...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Ontwikkelingen GOUDmijnsector in tien grafieken

Frank Holmes, de directeur van U.S. Global Investors, heeft onlangs een presentatie gegeven over de fundamentals van de GOUDmarkt en de aandelenmarkt van GOUDmijnen. De presentatie werd eerder deze maand gehouden op de New York Hard Assets Investment Conference en bevat een aantal interessante grafieken. Hieronder lichten we er tien uit die vooral relevant zijn voor (potentiële) beleggers in mijnbouwaandelen.

[...]

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Een schitterend artikel over GOUD...

...van Tuur Demeester van Macrotrends - Must read ! Ik kan het alleen maar met hem eens zijn – en U...? Wie dit alles leest en ook gelooft die koopt nu gespreid bij – doet u dat dan ook of toch nog niet ?

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Wie dit laat liggen, heeft niets te zoeken op de beurs

De underperformance van de GOUDmijnen blijft me fascineren. Er wordt veel over gezegd maar nergens lees ik eigenlijk een sluitende verklaring voor deze wanprestatie.

Je hebt hier een grondstof die 500% duurder wordt en de marges van producenten doet exploderen.

Heel wat productieve mijnen verdienen vandaag $800 tot $1000 per ounce GOUD die ze produceren.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: woensdag 23 mei 2012

Dire specialisten over de dalende GOUDprijs...

Read all about it ! “Sinds eind februari dit jaar is de GOUDprijs aan het zakken. Van rond $ 1800 per troy ounce naar circa $ 1530. Inmiddels is de GOUDprijs weer iets opgelopen tot $ 1590. Het hoogtepunt van $ 1921,15 van 6 september 2011 is al langere tijd uit zicht”. 

Is de rol van GOUD als veilige vluchthaven uitgespeeld ? Dat is de vraag die zij beantwoorden.  Mijn idee : nog làng niet ! Hoe denkt u er over ? Zitten de commentatoren die nu roepen voor 1300 dollar, 1000 dollar en zelfs 700 juist of niet ? Wij vernemen het als altijd graag…Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$