Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 626 tot 630
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 6 augustus 2016

GOUDprijs -1,7% Zilverprijs -2,95% na banencijfer VS

De prijzen van GOUD en zilver daalden gisteren flink na een sterk banencijfer uit de VS. Ondanks de daling staat de GOUDprijs......

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 5 augustus 2016

GOUDprijs stijgt door falend monetair beleid

De stijging van de GOUDprijs is voor een belangrijk deel toe te schrijven aan het verlies van vertrouwen in het monetaire beleid van centrale banken en in staatsobligaties. Dat schrijft de World Gold Council in een nieuw rapport dat eerder deze week werd vrijgegeven. Door de extreem lage rente moeten beleggers meer risico's nemen om rendement te maken, risico's die ze proberen af te dekken door een groter gedeelte van hun vermogen in GOUD te bewaren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 augustus 2016

Lithium kan in het najaar opnieuw omhoog schieten

Lithium is het best presterende metaal van 2016, nog voor GOUD en zilver. Het metaal komt onder de aandacht omdat het gebruikt wordt in de batterijen van elektrische voertuigen. Tesla brengt lithium vooral onder de aandacht met zijn gigafabriek. Maar er is veel meer dan Tesla alleen. Lithium mijnbouwers ruiken dus veel geld.

Het groeipotentieel van lithium is enorm. Met de opstart van de gigafabriek wil Tesla de productie van lithiumbatterijen verdubbelen. Dit zorgde al voor een forse stijging van de lithiumprijs. Wanneer slechts 5 mijnen 90% van de globale lithiumproductie controleren, begrijpt een slimme belegger onmiddellijk dat dit een bijzonder interessante markt is.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 4 augustus 2016

GOUD en Vastgoed is DE BELEGGING volgens Gross

Bill Gross heeft deze week aangegeven dat beleggers zich moeten richten op GOUD, vastgoed en.....

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 4 augustus 2016

Dit kun je kopen van een GOUDen medaille in Rio

Ranomi Kromowidjojo, Dafne Schippers en Tom Dumoulin: het zijn enkele Nederlandse atleten die bij de Olympische Zomerspelen in Brazilië kans maken op een GOUDen medaille. Wat is zo’n plak eigenlijk waard?

Het winnen van een olympische plak is niet in geld uit te drukken. Vraag dat maar aan Maarten van der Weijden, de zwemmer die leukemie overwon en in 2008 olympisch kampioen werd op de 10 kilometer openwaterzwemmen.

Maar de intrinsieke waarde van de medaille die hij vijf dagen na de GOUDen race om zijn nek kreeg gehangen, is simpel uit te rekenen: tel op hoeveel het materiaal van de plak kost.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$