EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
41
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
41
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 626 tot 630
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Deze grafiek toont het potentieel van GOUD

GOUD zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

GOUD zit nog maar in het begin van de nieuwe Bull Market

De GOUDprijs heeft sinds haar dieptepunt van $ 1.045 per ounce een herstelbeweging ingezet die ten einde kwam bij een stijging van meer dan 30%. Ondanks dat we de afgelopen weken te maken hebben gehad met een consolidatie binnen de GOUDsector, heeft de herstelbeweging van de afgelopen maanden weten te zorgen voor een nieuwe Bull Market.

De meeste beleggers onder ons weten dat het enorm lastig is om op het juiste moment de bodem of de top te voorspellen. De vraag is hoe we met de nieuwe Bull Market bij GOUD moeten omgaan. Is dit slechts een herstelbeweging, of is hier sprake van een trenddraai?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 3 september 2016

Hou je van GOUD, dan hou je van Trump

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste GOUDfanaten.

De Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump lijkt de taal te spreken van de grootste GOUDfanaten.

Een overwinning van Trump zou goed kunnen uitpakken voor GOUD. Dat schrijft Stephanie Yang op Money Beat, een blog van The Wall Street Journal.

De controversiële presidentskandidaat zorgt volgens Yang voor speculatie op een verdere stijging van de GOUDprijs aangezien het vooruitzicht van Trump als nieuwe Amerikaanse president bijdraagt aan de onzekerheid over het wereldwijde economische plaatje. Maar los daarvan valt Trump ook in de smaak bij enkele grote GOUDinvesteerders omdat hij hun taal spreekt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 september 2016

Wat staat er juist in de prospectus van een GOUD-ETF?

Onrustwekkend nieuws bereikte de wereld van de GOUDbeleggers gisteren. Een GOUD-ETF die 100% gedekt zou zijn door fysiek GOUD weigerde uitbetaling aan enkele beleggers. Wie de prospectus las zal niet verrast zijn.

We doen het allemaal: contracten tekenen zonder alles te lezen en ook beleggen in financiële producten zonder de prospectus door te nemen. Maar het lezen van zo’n prospectus kan je van heel wat onaangename gevolgen besparen!

De Xetra-gold ETF, die beleggers blijkbaar problemen oplevert, stelt heel duidelijk dat beleggers hun aandeel kunnen omwisselen in fysiek GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 2 september 2016

Centrale banken stuwen de GOUDprijs omhoog

Deutsche Bank heeft een interessant onderzoek gedaan naar de correlatie tussen de GOUDprijs en de snelheid waarmee de centrale banken hun balanstotalen verhogen. Centrale banken hebben de afgelopen jaren hun activa uitgebreid als reactie op de financiële crisis. Door middel van het opkopen van obligaties proberen ze de economie aan de praat te houden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 2 september 2016

Contractbreuk Deutsche Bank, weigert fysieke levering van GOUD

Ik heb de voorbije weken meerdere artikels gepubliceerd over de gevaren van ETF’s en dat enkel fysiek GOUD je échte bescherming kan bieden.

Ik heb de voorbije weken meerdere artikels gepubliceerd over de gevaren van ETF’s en dat enkel fysiek GOUD je échte bescherming kan bieden.

Discussie alom natuurlijk. Want beleggers zijn lui en zo’n ETF is lekker makkelijk. Waarom het dan verder gaan zoeken? Ik sta ervan te kijken hoe makkelijk sommigen nog in de praatjes van banken vallen.

Gisteren kreeg je alvast een voorproefje van hetgeen je straks te wachten staat. Deutsche Bank, de financiële instelling achter de Xetra Gold ETF, weigerde immers om aan de verplichtingen te doen. De instelling maakt zich sterk dat de ETF voor de volle pot gedekt is door fysiek GOUD en dat deelbewijzen op ieder moment geruild kunnen worden voor het echte spul.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs