EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 626 tot 630 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Over 4 weken is het erop of eronder voor de oliemarkt

Zoals de meeste wel zullen weten, crashte de olieprijs in de zomer van 2014. 1,5 jaar later klokte het zwarte GOUD 75% lager af. Sinds begin dit jaar verdubbelde de olieprijs opnieuw om daarna ter plaatsen te trappelen. Maar over 4 weken kan daar verandering in komen. Dan is het erop of eronder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Dit is het belangrijkste koopsignaal voor GOUDmijnaandelen

1 grafiek is er nodig om te zien wanneer je GOUDmijnaandelen moet kopen, 1 grafiek. Deze indicator is preciezer dan eender welke andere manier om naar GOUDmijnaandelen te kijken en iedereen kan hem volgen. Al 2 keer eerder deze eeuw gaf deze grafiek het perfecte moment aan om GOUDmijnen te kopen. Nu is het de 3e keer.

In 2003 signaleerde onderstaande grafiek een eerste koopsignaal. Daarna verdubbelde de GOUDprijs en verdrievoudigde de GOUDmijnaandelen. In 2008 was er opnieuw een koopsignaal. Opnieuw verdubbelde de GOUDprijs en gingen de GOUDmijnaandelen maal 3.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

ETF Securities: De trend voor GOUD en zilver is gezet

Volgend jaar zal opnieuw een mooi jaar gaan worden voor GOUD. Voor zilver zien de kansen er zelfs nog glanzender uit, tenminste, dat is de conclusie van ‘ETF Securities’, een vermogensbeheerder dat zich richt op exchange-traded funds (ETF’s), commodity’s (ETC’s) en valuta (ETC’s).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 25 oktober 2016

GOUD en zilver scoren sterk, maar één grondstof blijkt onklopbaar

Na jarenlang het zwarte schaap van de financiële markten te zijn geweest, zijn grondstoffen in 2016 aan een ware comeback bezig.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van GOUD

GOUD is een asset dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van GOUD begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de GOUDprijs in beweging zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs