Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 6271 tot 6275
Bron: afm.nl
Geplaatst: donderdag 19 april 2012

AFM legt last onder dwangsom op aan Benelux GOUD

De AFM heeft Benelux GOUD om informatie gevraagd, omdat het vermoeden bestaat dat het zonder een vergunning van de AFM beleggingsobjecten heeft aangeboden en mogelijk nog steeds aanbiedt. Daarbij maakte Benelux GOUD gebruik van de website: www.beneluxGOUD.nl.

Het is verboden om beleggingsobjecten aan te bieden zonder een daartoe door de AFM verleende vergunning. Benelux GOUD bood consumenten de mogelijkheid om edelmetaal te kopen en op te (laten) slaan. De AFM heeft de verzochte informatie nodig om vast te stellen of inderdaad sprake is van overtreding van de Wet op het financieel toezicht.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Onderzoeksbureau verwacht $2.000,- eind 2012

Uit een rapport van GFMS Limited, het onderzoeksbureau voor GOUD en zilver van Thompson Reuters, blijkt dat de GOUDprijs mogelijk door kan stijgen naar de $2.000,- per troy ounce (31,1 gram). GFMS verwacht dat dit nieuwe recordniveau aan het einde van 2012 of in het begin van 2013 op de borden zal staan. Philip Klapwijk, analist bij GFMS, laat Reuters weten dat er door de schuldenproblemen nog steeds kans is op meer kwanititatieve verruiming in Europa en in Amerika en dat de centrale banken hun reserves veilig in GOUD willen hebben staan.

[...]

Bron: WealtWire.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

GOUD/Platina ratio doet stijgende GOUDprijs vermoeden!

Hoewel dit natuurlijk ver gezocht is, dient zich hier natuurlijk wel een interessante mogelijkheid aan:

GOUD zal gaan stijgen omdat de koers van de GOUD/Platina ratio hetzelfde patroon aflegt als het patroon van de zilverprijs.

Als de GOUD/platina-ratio het patroon van de zilverprijs zal blijven volgen, wat het al maanden doet, dan ligt er een aardige GOUDstijging in het verschiet!

Er van uit gaande dat de prijs van platina niet als een puddnig in elkaar zal storten!

There is an interesting pattern developing on the Gold/Platinum Ratio. This pattern is similar to a previous pattern on the silver chart. Below, is a graphic which features the Gold/Platinum Ratio chart (top) as well as the silver chart (bottom) (charts courtesy of stockcharts.com):

[grafieken + ...]

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

De GOUDprijs stabiliseert na goede start begin 2012

De prijs van GOUD is na een goede start begin 2012 gestabiliseerd. De GOUDprijs begon 2012 op een koers van 1598 dollar per troy ounce, en ging eind februari bijna door de 1800 dollar per troy ounce grens heen, toen de GOUDprijs het voorlopige hoogtepunt van 2012 bereikte van 1781 dollar per troy ounce.

In Maart en April is de GOUDprijs gedaald naar een koers van 1635 dollar per troy ounce. GOUD is de afgelopen maand rond deze koers blijven steken, mede door het gebrek aan sterke impulsen om de GOUDprijs te laten stijgen of dalen. Er zijn berichten uit de markt dat de GOUDprijs iets verder zal dalen, omdat de vraag naar GOUD stagneert. Mocht de onrust in de wereldwijde economie toenemen is het ook goed mogelijk dat de prijs van GOUD op zal gaan lopen.

Bron: XanderNieuws.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

IMF waarschuwt voor het eerst officieel voor instorten eurozone

Meerderheid Centrale Banken vlucht weg uit euro en dollar en investeert in GOUD - NWO komt eraan: Goldman Sachs topman wil politieke Unie Europa

De machtsovername van Europa door Goldman Sachs - dat van de EU een politieke Unie wil maken- gaat onverminderd verder. Mark Carney, hoofd van de centrale bank van Canada en Goldman Sachs veteraan, is gepolst om het hoofd van de Bank of England te worden.

Het Internationale Monetaire Fonds houdt in zijn meest recente rapport voor het eerst officieel rekening met het instorten van de eurozone in 2012. Dit zou tot 'totale paniek op de financiële markten en een vlucht van investeerders' kunnen leiden en wereldwijd een nieuwe Grote Depressie veroorzaken. Gisteren haalde het rapport weliswaar de reguliere media, maar zij spraken - geheel in lijn met de pro-euro propaganda van de overheid - met geen woord over de ernstige waarschuwing van het IMF.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$