Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8128 artikelen gevonden. Artikel 6271 tot 6275
Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Zilver blijft aantrekkelijk voor beleggers

Ook al heeft zilver het de afgelopen weken wat moeilijker, het edelmetaal staat nog steeds twee maal zo hoog als in 2010. GOUD kende in dezelfde periode een prijsstijging van 60%. De vraag naar het zilver uit de groeiende industrie en de status als veilige beleggingshaven zullen een blijvende gunstige impact hebben op de zilverprijs. Tevens is de zilverproductie uit mijnen aan het stagneren terwijl de vraag naar het edelmetaal alleen maar groter wordt. Zilver heeft in de eerste 3 maanden van dit jaar dan ook de grootste prijsstijging van alle grondstoffen getoond.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Nu niet kijken maar... de HUI index staat bijna 10 procent hoger op 3 handelsdagen!

Nu duidelijk wordt dat GOUD nog altijd niet over de rand van de afgrond wil vallen, zoals de meeste marktwaarnemers tegenwoordig voorspellen, komen de afgeslachte GOUDmijnaandelen in het vizier van koopjesjagers.

De HUI index veerde in de afgelopen 3 handelsdagen bijna 10 procent omhoog. Let wel, er is nog heel wat technische schade goed te maken, maar het toont nog maar eens aan hoe agressief de stijging bij GOUDmijnaandelen kan worden indien de grote massa beleggers dit ook in de gaten krijgt.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Mijn ideale portefeuille

Ik loop hier nu al een half jaar te vertellen dat mijn ideale portefeuille bestaat uit 50% GOUD en 50% dollar.

Het woordje “en” staat daar natuurlijk niet zomaar. Deze portefeuille “werkt” alleen wanneer je beide bezit. Ik vertel zo meteen waarom dat is.

Dit is de prestatie van de portefeuille sinds ik er de eerste keer over sprak.

Begonnen met 100.000 euro op 1 juni, zitten we nu reeds aan 11,8% winst.

[...]

Bron: theintelhub.com
Geplaatst: dinsdag 22 mei 2012

Miljarden aan GOUD-transacties blijken fake.

Below is one of the strangest stories in financial history, one involving the US government lying about hundreds of thousands of tons of imaginary gold, illegal wire transfers and loans totalling $15 trillion. 

The video, from the House of Lords, is amazing in itself. 

What it doesn’t express is where the money came from though Lord James of Blackheath proves conclusively that an effort was made to say it came from a gold reserve in Brunei that, in fact, never existed.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 21 mei 2012

David Morgan ziet de bodem bij zilver

Volgens David Morgan lijkt de huidige bodem bij zilver stand te houden. Short covering zorgt er voor dat iedere verkoopgolf meteen wordt opgevangen.

Morgan zit momenteel zelf actief in de markt met aankooporders voor fysiek zilver… Ook denkt Morgan dat het einde van de daling bij de GOUD- en zilvermijnaandelen achter ons ligt.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$