Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 6276 tot 6280
Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Productiefoutje bij Krugerrand munten uit 2011 bevestigd

De Zuid-Afrikaanse mint heeft erkend dat er tussen april en mei 2011 GOUDen Krugerrand munten zijn geslagen die niet voldeden aan de specificaties. De munten zouden beneden specificaties zijn en dus te weinig GOUD bevatten. Het is voor ons een raadsel dat dit 'foutje' twee maanden heeft mogen duren.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Export GOUD van Italië naar Zwitserland met een derde gestegen

Italië heeft de laatste maanden ongeveer een derde meer GOUD naar Zwitserland geëxporteerd dan in dezelfde periode in 2011. Deze stroom van GOUD richting Zwitserland heeft voor een groot deel te maken met de inkopers in Italië, die sloopGOUD opsturen naar Zwitserland voor productie van nieuw GOUD.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Gebruik van zilver dirham en GOUDen dinar neemt toe in Zuid-Oost Azië

Op SGT Report lezen we dat het gebruik van fysiek GOUD en zilver, in de vorm van Islamitische dinar en dirham munten, aan het toenemen is in landen als Maleisië, Singapore, Brunei en de Filipijnen. De muntstukken worden geprezen omdat ze waardevast zijn en omdat ze passen bij een oude traditie.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

BREAKING: Jeff Gundlach zit opnieuw in GOUD… en Natural Gas

We luisteren momenteel naar de conference call van Jeff Gundlach inzake de prestatie van zijn hedge fund DoubleLine (30 miljard dollar).

Jeff Gundlach is dé opkomende hedge fund manager, berucht voor zijn succesvolle contraire trades en indrukwekkende rendementen in de afgelopen jaren.

Jeff hield zopas wat interessante commentaren in een Q&A. Hij hield een uitzonderlijk betoog voor Natural Gas. Volgens Jeff zit NG dicht bij een bodem aangezien hij zelden zo’n een negatief sentiment heeft gezien.

Hij vergeleek het met de omgekeerde manie bij Apple vandaag en als ‘GOUD kopen in 1997′! Momenteel heeft Double Line 2 procent van het fonds gealloceerd in Natural Gas, maar dit percentage gaat hij in de komende 12 à 18 maanden optrekken naar 15 procent.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Wat u nog niet wist over zilver

De zilvermarkt is zo klein, dat het moeilijk te vatten is dat een cruciaal edelmetaal aan de huidige prijs rond 32 dollar wordt verhandeld. GOUD, platinum of palladium gaan tegen een veelvoud over de toonbank.

Hierna volgen enkele vergelijkingen van zilver die ronduit schokkend zijn (en waar u enkelen nog niet van wist).

De acuut tekort dreigt in de zilvermarkt, maar dat wordt door medewerkers van de Amerikaanse overheid formeel ontkend want zilver is er altijd voldoende… als er maar de juiste prijs voor wordt betaald!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$