Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 631 tot 635
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 19 augustus 2016

Dit zijn de 10 grootste GOUDmijnen ter wereld

Dalende kosten en stijgende opbrengsten, het is niet voor niets dat de grootste GOUDmijnen in 2016 meer dan verdubbelden. Vorig jaar produceerden de 10 grootste GOUDmijnen ter wereld samen bijna 31 miljoen ounces GOUD, een stijging van 1%. De GOUDprijs steeg in 2016 meer dan 25% terwijl de kosten werden gedrukt. Een ideale cocktail voor explosieve beurskoersen.

5 GOUDmijnen zagen hun productie stijgen in 2015 en 5 GOUDmijnen kondigden een productiedaling aan. 9 van de 10 GOUDmijnen konden hun kosten verlagen ten opzichte van 2014.

Dit is een overzicht van de 10 grootste publiek genoteerde GOUDmijnen ter wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

Dit zijn de 17 landen met de grootste GOUDvoorraad

Heb jij al GOUD? Deze landen wel. De GOUDprijs werkt in 2016 rustig aan zijn wederopstanding. Het onzekere economische en politieke klimaat zorgt ervoor dat GOUD terug in de mode komt. Alles komt terug, van witte sokken tot GOUD. Zakenbank UBS zei zelfs recent nog dat GOUD in een nieuwe fase zit.

Welke landen profiteren nu van deze hernieuwde interesse? Om te zien welke landen het meest profiteren, kunnen we kijken naar de GOUDvoorraad van overheden en centrale banken. Sinds de financiële crisis staakten de westerse landen met de verkoop van GOUD en hebben vooral groeilanden hun GOUDvoorraad uitgebreid.

Dit zijn de 17 landen met de grootste GOUDvoorraad ter wereld.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

Snelste rally voor GOUDmijnaandelen sinds 1972

De rally in GOUDmijnaandelen van dit jaar was de snelste rally sinds 1972. Dat concludeert Morgan Stanley op basis van een vergelijking met andere bull markets in de GOUDmijnsector. Nog nooit eerder kwamen de aandelen van GOUDmijnen zo sterk uit de startblokken, want de waarderingen liggen nu al ruim twee keer zo hoog als het dieptepunt van januari.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 17 augustus 2016

GOUDmijnaandelen: “Je moet niet verbaasd zijn met 5.000% winst”

GOUDmijnaandelen kunnen immens veel rijkdom creëren voor aandachtige beleggers. In vorige stierenmarkten stegen GOUDmijnaandelen tot 5.000%. Iedere €500 wordt zo €25.000. Niets is onmogelijk wanneer deze trein vertrekt. Doug Casey van Casey Research legt uit waarom je nu GOUDmijnaandelen moet kopen.

De wereld bevindt zich momenteel in het oog van de storm die begon in 2007. Overheden en centrale banken verliezen stilaande controle. De GOUDprijs kan stijgen naar een niveau dat niemand voor mogelijk houdt eens de storm terug losbarst. Maar vooral GOUDmijnaandelen zullen de intelligente belegger rijk maken.

Wanneer beleggers beginnen te begrijpen dat overheden en centrale banken in feite failliet zijn, zullen ze zich op de GOUDmarkt storten. Dit kan een manische fase in GOUDmijnen in gang zetten.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 17 augustus 2016

Zoektocht naar GOUDtrein Nazis gaat door

De zoektocht naar de vermeende GOUDtrein in Polen is een jaar na dato nog steeds niet afgelopen. Sterker nog, deze week zijn de eerste graafwerkzaamheden begonnen om een oude spoortunnel in het Poolse heuvellandschap bloot te leggen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$