Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 6301 tot 6305
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 april 2012

GOUD schiet omhoog op QE-geruchten

De daggrafiek van GOUD maakt een hockeystick beweging. Er verspreiden zich geruchten in de markt dat een nieuwe ronde aan QE op til staat.

Volgens de gesprekken op CNBC zou de Fed klaar staan om zich meer te mengen in hypotheekmarkt, iets waar Bill Gross (PIMCO) eerder ook al op hintte.

Hoe we het ook draaien of keren, de huidige problemen kunnen enkel en alleen opgelost worden met meer geldcreatie… vandaar GOUD.

Bron: Goud.com
Geplaatst: donderdag 12 april 2012

GOUD en zilver deden gisteren vrijwel niets

Er was vandaag geen groot nieuws dat de GOUD- en zilvermarkten in beweging kon krijgen. De prijzen bleven gedurende de dag in een smalle bandbreedte, waarbij de GOUDprijs op moment van schrijven vrijwel onveranderd staat op $1.658 per troy ounce. De zilverprijs ging netto een paar tienden van een procent omlaag en staat op moment van schrijven op $31,55. In euro’s zijn de actuele prijzen voor GOUD en zilver respectievelijk €1.265 en €24,07 per troy ounce. Het grootste nieuws op het gebied van GOUD en zilver was wellicht de publicatie van de laatste voorraadcijfers op de COMEX. Die cijfers lieten zien dat er in de kluis van Brink’s ongeveer 1,5 miljoen troy ounce zilver is overgebracht van de beschikbare voorraad naar één van de klanten. Hiermee zakte de beschikbare voorraad voor het eerst sinds september vorig jaar weer onder de 30 miljoen troy ounce.

Bron: hetkanwel.net
Geplaatst: donderdag 12 april 2012

Benzineprijs gaat vandaag of morgen over 2 euro

De Telegraaf meldt dat vandaag of morgen de benzineprijs over de historische grens van 2 euro gaat. Op dit moment is de gemiddelde prijs €1,82, maar de duurste pompen in het land schrijven al €1,989 per litertje vloeibaar olieGOUD. En de prijzen blijven voorlopig stijgen.

„Het is een kwestie van tijd voordat benzine overal 2 euro kost, gezien de enorme vraag vanuit de opkomende wereldeconomieën, met name in Azië,” aldus analist van de TNO Cyril Widdershoven. De kans is groot dat over een tijdje de benzineprijs overal in het land boven de 2 euro ligt.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: donderdag 12 april 2012

Het is niet makkelijk, maar nu moet je kopen

Het is niet omdat ik klassieke aandelen links laat liggen, dat dit ook geldt voor de GOUDmijnen.

Ik heb de voorbije weken herhaaldelijk geschreven hoe goedkoop de mijnen zijn momenteel.

De koersen zijn zo ver terug geslagen dat een rally van 50% zeker tot de mogelijkheden behoort.

Het is niet makkelijk om te kopen tegen de trend in. Het is een psychologische oefening. Iedere aankoop die je doet, resulteert namelijk meteen in verlies.

Maar toch is het precies wat je vandaag hoort te doen.

Bron: monneyfusion.com
Geplaatst: donderdag 12 april 2012

Beleggen in GOUD – Monney Fusion

Al jaar en dag in mindere economische tijden is GOUD voor de belegger een veilige manier om geld te investeren. GOUD is ideaal om je in te dekken tegen een waardevermindering van je spaargeld. Tegenwoordig kan je GOUD bestellen via internet en per post laten leveren, maar bij voorkeur ga je je GOUD zelf afhalen bij de verkoper. Zowel op nationaal als internationaal gebied zijn talloze handelaren in GOUD te vinden: er is ruim aanbod en voor elk wat wils.  Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$