Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 6316 tot 6320
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

Ondertussen in de GOUDmarkt

Terwijl de financiële malaise in Europa opnieuw in alle hevigheid losbarst, vluchten vele beleggers naar hun vertrouwde veilige haven: GOUD

Want laten we wel wezen, GOUD heeft bij niemand schulden… toeval of niet, de prijs schiet weer op het juiste moment vanaf zijn stijgende steunlijn omhoog.

Het werk van een echte stier!

Bron: Goud.com
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

GOUD en -zilverimport van India zal dit jaar afnemen”

In navolging van GOUD, ziet het ernaar uit dat ook de zilverimport in India sterk zal afnemen komend jaar. Dit zegt Scotia Mocatta, de grootste edelmetaalimporteur van India met een marktaandeel van ongeveer 35%. De importeur is in het hele land actief en werkt met groothandelaren samen.

Het hoofd van Scotia Mocatta Azië, Sunil Kashyap, zei tegenover Reuters dat de zilverimport met 27% kan dalen in 2012. De grote volatiliteit zal ondanks de ongewijzigde importtarieven de grootste boosdoener zijn. Naar verwachting zal er komend jaar tussen de 3.500 en 4.000 ton aan zilver worden geïmporteerd in India, vorig jaar was dit nog 4.800 ton. Volgens Kashyap kan de GOUDimport met 38% afnemen tot 600 ton in 2012.

Bron: Aandelen.com
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

Ik ben ok :-)

Mijn persoonlijke portefeuille blijft voor 50% bestaan uit Amerikaanse dollars en voor 50% uit fysiek GOUD.

Nog steeds geen aandelen dus. En zeker geen obligaties.

Enkel cash. GOUD kan je namelijk zien als een alternatieve valuta.

Ben ik te beklagen omdat GOUD deze maand een rammeling kreeg en ik er zwaar in zit?

Laten we eens even kijken hoe mijn portefeuille presteerde deze maand.

Bron: rtl.nl
Geplaatst: dinsdag 10 april 2012

De euro implosie in deflatieland

De lange termijn technische conditie van de Euro ten opzichte van meerdere valuta is zorgwekkend en veronderstelt zeer grote neerwaartse risico’s. De opwaartse druk in de olieprijs bevestigt een blijvend lage lange rente. En waarom GOUD nog steeds een lange termijn ‘Sell’ is.

Het Euro drama USD Index Lange termijn verkoopsignalen in EUR/GBP en EUR/NZD Lange termijn dalende trend lange rentes intact Ook grondstoffen onder druk Conclusie Roelof-Jan van den Akker Senior charttechnical analist ING Commercial Banking

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 9 april 2012

Context en afleiding: een middel om de GOUDprijs te drukken

Waarom de mensheid moeite heeft “waarde” juist in te schatten...

Ik las zojuist een zeer recent geplaatst artikel waaruit een grote les getrokken kan worden. De strekking is universeel wat wil zeggen dat het ruim toegepast kan worden in het dagelijks leven. Dit is basis materiaal dat bij de opvoeding behoort, maar helaas, de opvoeding wordt al voor het grootste gedeelte verzorgd door de Main Stream Media – het beest dat de wereld beheerst middels radio, tv, internet en niet te vergeten de overige brainwash-kanalen zoals billboards, folders en ga maar door. Het artikel motiveert naar vrij, open en ruim te gaan denken, ofwel: “open minded thinging”, en vooral alert zijn en je geest niet te laten vertroebelen door “massa informatie bombardementen” dat onze kijk op waarden kompleet verstoort – iets dat juist de bedoeling is van de “heersers” van ons systeem. Want stel je voor dat we er achter komen! Een systeem in zijn huidige vorm zal een revolutie geenszins kunnen verdragen.

Hier komt iets wat mij toch wel zeer verbaast.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$