Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 6316 tot 6320
Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Koersen op Wall Street glijden verder weg, euro, GOUD en zilver krijgen klappen

De Amerikaanse beurzen zijn vandaag lager geopend, waarbij de koersen in de eerste helft van de sessie verder wegglijden. De verliezen voor de belangrijkste indices lopen momenteel op tot meer dan 1%. Zowel euro, GOUD als olie worden eveneens fors goedkoper.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Goldrush in Peruaanse Amazone

Dit is natuurlijk zeer schadelijk voor het milieu. Helaas is de Peruaanse overheid hier zelf schuldig aan. Buitenlandse mijnbouw bedrijven willen graag in Peru investeren. Helaas ziet de Peruaanse overheid dit als melkkoe, waarbij zulke belachelijk hoge belastingen en heffingen worden gerekend (Ja...misschien lijkt Peru toch wel veel op Nederland) dat er voor de bedrijven niets overblijft. Nu gaat de " arme bevolking" het milieu op grote schaal verwoesten, door met primitieve middelen (kwik) GOUD te zoeken.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Jim Rogers: "Relax, GOUD heeft nog een indrukwekkende stijging voor de boeg"

Jim Rogers gaf tekst en uitleg over diverse markten aan BusinessInsider. Hij is negatief voor de aandelenmarkten, de huizenmarkt in de VS en de Amerikaanse dollar.

Jim Rogers blijft fan van GOUD, alhoewel hij wat voorzichtiger werd door de jarenlange stijging. De huidige correctie kan nog wel enige tijd aanhouden, maar dat mag beschouwd worden als een koopkans. GOUD is helemaal nog geen bubbel, in tegenstelling tot wat de zogenaamde specialisten ook beweren.

Als u nog geen GOUD heeft, adviseert Jim Rogers om nu wat te kopen…

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

GOUD blijft koopwaardig op zwakte

DB Precious Metals Fund volgt de prijsontwikkeling van GOUD (gewicht van 80%) en zilver (een gewicht van 20%). De grafiek is daardoor een perfecte afspiegeling van de GOUDprijsontwikkeling.

Bij deze tracker (die de vooral de GOUDprijs volgt) valt volgens Leleux het belang van de stijgende trendlijn op. Nadat deze lijn de afgelopen jaren sterke steun gaf aan de stijgende trend is de lijn, na de neerwaartse doorbraak van december 2011, nu een belangrijke weerstand geworden.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

GOUD : OVER AND OUT…!

Toch als we de schrijver van volgend stuk, technisch analist Nico Bakker mogen geloven.  Doet u dat ook ? Dat vragen wij ons nu een af zie…!

“Jarenlang is er sprake geweest van een GOUDbullmarkt, een sterk trenderende uptrend. Echter, momenteel worden de eerste stappen gezet in een overgangsfase naar een middellange termijn dalende trend”.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$