Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 6321 tot 6325
Bron: Goud.com
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Amsterdamgold.com opent nieuw kantoor en showroom

Begin 2012 is voor ons een nieuw pand gerealiseerd wat ruimte biedt aan ons uitgebreide en versterkte team van servicegerichte specialisten en persoonlijk betrokken accountmanagers.

Amsterdamgold showroom
Wij hebben de verbouwing van ons hoofdkantoor tevens aangegrepen om u als relatie nog persoonlijker van dienst te kunnen zijn en u daarmee een unieke service te kunnen verlenen. Onze bestaande service is hiermee uitgebreid met de eerste showroom in Nederland waar u onze collectie GOUD en zilver kunt bekijken, vergelijken en direct kunt aankopen. Een prachtige ruimte waar wij persoonlijk al uw vragen kunnen beantwoorden over zilver, GOUD, actuele koersen en waar u op de hoogte kunt blijven van het laatste nieuws over edelmetalen. Ons nieuwe pand is van alle gemakken voorzien zodat u in alle rust ons uitgebreide aanbod in zilver en GOUD kunt bekijken. En parkeren kan gewoon voor de deur.  

[... ... ...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Productiefoutje bij Krugerrand munten uit 2011 bevestigd

De Zuid-Afrikaanse mint heeft erkend dat er tussen april en mei 2011 GOUDen Krugerrand munten zijn geslagen die niet voldeden aan de specificaties. De munten zouden beneden specificaties zijn en dus te weinig GOUD bevatten. Het is voor ons een raadsel dat dit 'foutje' twee maanden heeft mogen duren.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Export GOUD van Italië naar Zwitserland met een derde gestegen

Italië heeft de laatste maanden ongeveer een derde meer GOUD naar Zwitserland geëxporteerd dan in dezelfde periode in 2011. Deze stroom van GOUD richting Zwitserland heeft voor een groot deel te maken met de inkopers in Italië, die sloopGOUD opsturen naar Zwitserland voor productie van nieuw GOUD.

[...]

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

Gebruik van zilver dirham en GOUDen dinar neemt toe in Zuid-Oost Azië

Op SGT Report lezen we dat het gebruik van fysiek GOUD en zilver, in de vorm van Islamitische dinar en dirham munten, aan het toenemen is in landen als Maleisië, Singapore, Brunei en de Filipijnen. De muntstukken worden geprezen omdat ze waardevast zijn en omdat ze passen bij een oude traditie.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 april 2012

BREAKING: Jeff Gundlach zit opnieuw in GOUD… en Natural Gas

We luisteren momenteel naar de conference call van Jeff Gundlach inzake de prestatie van zijn hedge fund DoubleLine (30 miljard dollar).

Jeff Gundlach is dé opkomende hedge fund manager, berucht voor zijn succesvolle contraire trades en indrukwekkende rendementen in de afgelopen jaren.

Jeff hield zopas wat interessante commentaren in een Q&A. Hij hield een uitzonderlijk betoog voor Natural Gas. Volgens Jeff zit NG dicht bij een bodem aangezien hij zelden zo’n een negatief sentiment heeft gezien.

Hij vergeleek het met de omgekeerde manie bij Apple vandaag en als ‘GOUD kopen in 1997′! Momenteel heeft Double Line 2 procent van het fonds gealloceerd in Natural Gas, maar dit percentage gaat hij in de komende 12 à 18 maanden optrekken naar 15 procent.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$