EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 6341 tot 6345 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 5 juni 2012

Enkel GOUD blijft straks over als vluchtroute

Ik heb eerder al geschreven over de bankrun die momenteel de eurozone omver dreigt te duwen.

Ik heb eerder al geschreven over de bankrun die momenteel de eurozone omver dreigt te duwen.

Dit is zonder enige twijfel de grootste kapitaalvlucht die de wereld ooit zag en het is goed om als belegger deze geldstromen aandachtig op te volgen.

De bankrekeningen van getroffen landen worden leeggezogen en elders ondergebracht.

Het geld blijkt vooral te stromen naar Duitsland, Zwitserland, de VS en zelfs Japan!

[...]

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: maandag 4 juni 2012

Edelmetaal-Info: 5 maanden 2012

We hebben 5 maanden van 2012 achter de rug. Ben je belegger in de nasdaq index, dan zul je je wel in je handen wrijven. Niks GOUD, niks GOUDaandelen, niks euro. Maar hoe zat het ook alweer, moeten we juist niet kopen als het laag staat? Wel nu, de competitie indexen laten zien dat we inmiddels al dik onder de -10% staan met de GOUD-, zilver- en Rare Earthmijnbouwaandelen. Nou wil die -10% helemaal niet zeggen dat we kunnen gaan bodemvissen, daarvoor verwijs ik graag naar de andere columns hier op de site. De mijnbouwindexen staan allemaal onverkort lager dan de fysieke metalen.

[...]

Lees verder op Edelmetaal-Info.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2012

GOUD wordt wakker

Na vijf maanden winterslaap is GOUD eindelijk ontwaakt. Na een lange periode van stijgende aandelenmarkten is het de beurt aan het gele metaal, dat de kaap van 1600 dollar heeft gerond.

Na vijf maanden winterslaap is GOUD eindelijk ontwaakt. Na een lange periode van stijgende aandelenmarkten is het de beurt aan het gele metaal, dat de kaap van 1600 dollar heeft gerond.

Al lange tijd zat GOUD vast in een prijsvork tussen 1550 en 1600 dollar. Tussen 1 januari 2012 en 30 mei 2012 evolueerde de GOUDkoers van 1560 naar 1560,44 dollar. Tijdens die periode, en dan vooral in het eerste kwartaal, kenden de aandelenmarkten een sterk herstel en bleven de macro-economische onzekerheden op de achtergrond.

[...]

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: maandag 4 juni 2012

Doemdenkers eisen hun GOUD op

Met de bovenstaande pakkende kop kwam het Financieel Dagblad op zaterdag 12 juni 1999 met een artikel over GOUD. In het artikel kwamen twee edelmetaaldeskundigen aan het woord van de Rabobank en de Hollandsche Bank-Unie. De laatste bank werd in 2009 overigens verkocht aan Deutsche Bank. In het artikel waren de twee heren neutraal op de vraag over welke richting het edelmetaal op zou gaan. In de zomer van 1999 was GOUD dagen lang te koop voor minder dan $255,- per troy ounce.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2012

'GOUD niet langer een veilige haven'

Wall Street Journal journalist Jake Lee stelt dat GOUD niet langer meer wordt gezien als een veilige haven. Lee ziet veel kapitaal richting de Amerikaanse dollar, de Zwitserse franc en de Japanse yen stromen. Tevens is er veel minder vraag vanuit India hetgeen de GOUDprijs nog verder onder druk zet aldus de journalist. Deze morgen noteerde de GOUDprijs op 1548 dollar per troy ounce. GOUD noteert hiermee ruim een zesde lager van haar eerdere top.

Lees verder op analist.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs