Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7985 artikelen gevonden. Artikel 6346 tot 6350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 2 april 2012

Marc Faber: “Beleggers moeten in GOUD en aandelen… nu het nog goedkoop kan”

Marc Faber fulmineerde ongezouten zijn mening over de markten op CNBC. Beleggers moeten zich opmaken voor een complete implosie van hun vermogen als ze niet snel actie ondernemen tegen de destructieve maatregelen van de centrale banken.

Hij adviseert met de nodige aandrang dat beleggers bescherming zoeken door middel van GOUD en aandelen op te nemen in hun portefeuille!

Bron: blog.nl
Geplaatst: maandag 2 april 2012

Interview met Marc Haagen

Hoe lang kennen we elkaar en hoe kennen we elkaar ?

Zo’n zeven jaar geleden heb jij mijn allereerste stuk gepubliceerd op Beursbox en dat is de start geweest van een carrière waarvan het einde nog niet in zicht is – artikels, boeken, lezingen, verkoop van GOUD en zilver enz. Nog iets waarvoor ik je altijd erkentelijk zal blijven : toen ik eens in een flinke mentale en financiële dip zat, zorgde jij ervoor dat mijn aandacht opnieuw op GOUD werd gefixeerd met alle gunstige gevolgen van dien…

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: maandag 2 april 2012

South Carolina staat GOUD en zilver toe in betalingsverkeer

Afgelopen week is in de Amerikaanse staat South Carolina een wet aangenomen die het mogelijk maakt om GOUDen en zilveren munten te gebruiken in het betalingsverkeer. Het gaat dan om muntstukken geslagen door de U.S. Mint, zoals de GOUDen en zilver Eagle's en Buffalo's.

[...]

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 2 april 2012

GOUD en zilver op weg naar nieuwe recordniveaus

De edelmetalen halen niet langer de voorpagina’s van de financiële pers, maar dat wil niet zeggen dat de prijsevolutie bij GOUD, zilver, platina enzovoort door de analisten niet op de voet wordt gevolgd. Sommige analisten blijven zelfs uitermate positief voor de edelmetalen.

Charles Nenner, stichter van CharlesNenner.com, heeft ondanks verschillende technische verkoopsignalen voor zowel GOUD als zilver toch opnieuw appetijt gekregen in GOUD en zilver. Nenner bouwde zijn posities in GOUD af toen de GOUDprijs vorig jaar steeg tot boven 1900 dollar.

Bron: edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 2 april 2012

GOUD in consolidatiefase - Edelmetaal-Info

De hoeveelheid berichtjes in – zelfs de lokale – media over GOUD verstommen. GOUDprijs zakt wat weg, elke stijging wordt weer te niet gedaan. Zelfs aan het aantal bezoekers op deze website kun je het zien: GOUD is even uit de gratie. GOUD gaat hand in hand met gewone aandelen omhoog of omlaag, maar net wat vaker omlaag dus. Speculanten, hedgefunds en de angsthazen verlaten het toneel. Er valt weer geld te verdienen met de 'gewone' bullmarket.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$