Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 6346 tot 6350
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Jim Rogers: "Relax, GOUD heeft nog een indrukwekkende stijging voor de boeg"

Jim Rogers gaf tekst en uitleg over diverse markten aan BusinessInsider. Hij is negatief voor de aandelenmarkten, de huizenmarkt in de VS en de Amerikaanse dollar.

Jim Rogers blijft fan van GOUD, alhoewel hij wat voorzichtiger werd door de jarenlange stijging. De huidige correctie kan nog wel enige tijd aanhouden, maar dat mag beschouwd worden als een koopkans. GOUD is helemaal nog geen bubbel, in tegenstelling tot wat de zogenaamde specialisten ook beweren.

Als u nog geen GOUD heeft, adviseert Jim Rogers om nu wat te kopen…

Bron: knack.be
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

GOUD blijft koopwaardig op zwakte

DB Precious Metals Fund volgt de prijsontwikkeling van GOUD (gewicht van 80%) en zilver (een gewicht van 20%). De grafiek is daardoor een perfecte afspiegeling van de GOUDprijsontwikkeling.

Bij deze tracker (die de vooral de GOUDprijs volgt) valt volgens Leleux het belang van de stijgende trendlijn op. Nadat deze lijn de afgelopen jaren sterke steun gaf aan de stijgende trend is de lijn, na de neerwaartse doorbraak van december 2011, nu een belangrijke weerstand geworden.

Bron: Forum.BeursBox.nl
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

GOUD : OVER AND OUT…!

Toch als we de schrijver van volgend stuk, technisch analist Nico Bakker mogen geloven.  Doet u dat ook ? Dat vragen wij ons nu een af zie…!

“Jarenlang is er sprake geweest van een GOUDbullmarkt, een sterk trenderende uptrend. Echter, momenteel worden de eerste stappen gezet in een overgangsfase naar een middellange termijn dalende trend”.

Bron: Goud.com
Geplaatst: maandag 14 mei 2012

Eric Sprott vertelt over opvallende prijsveranderingen GOUD

Eric Sprott was te gast op CNBC waar hij werd gevraagd naar de ‘rare’ prijsactie van GOUD in de laatste weken. Sprott verklaart de tegendraadse prijsbewegingen door de manipulatieve krachten in de futuremarkten.

De centrale bankiers zien niet graag dat GOUD en zilver hard stijgen terwijl ze de schuldencrisis onder controle proberen te krijgen. Uiteindelijk zal het weinig uitmaken, want op de langere termijn worden de fundamenten alleen maar sterker, aldus Sprott.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: zondag 13 mei 2012

Iran importeerde in maart $480 miljoen GOUD uit Turkije

Iran heeft in maart een veelvoud aan GOUD geïmporteerd ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar. Kocht het land in maart 2011 nog maar $13 miljoen aan GOUD, dit jaar was het $480 miljoen in maart. Dat is bijna 37x zoveel en is omgerekend komt dat bedrag neer op ongeveer 9 metrische ton aan edelmetaal. Het GOUD is geïmporteerd vanuit Turkije.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$