Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 636 tot 640
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

George Soros snijdt in aandelenposities, ziet GOUD weer blinken

De miljardair George Soros heeft in het vorige kwartaal voorbereidingen getroffen op turbulente tijden in de aandelenmarkten. Soros Fund Management heeft de blootstelling aan Amerikaanse aandelen met meer dan een derde verlaagd, terwijl er stevige posities zijn ingenomen in GOUD. Dit blijkt uit stukken ingediend bij het Amerikaanse SEC.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Beleggen in horloges en juwelen – Hoe begin je eraan?

Er zijn veel meer alternatieven op aandelen en obligaties dan GOUD en zilver. Horloges en ook juwelen kunnen dienen als een investering. Het kan soms zelfs veel interessanter zijn om hier mee te beginnen dan met aandelen. Maar hoe begin je eraan?

Beleggen in luxegoederen is niet evident, maar kan wel voor een mooi rendement zorgen. Iedereen heeft verschillende ideeën en middelen om te bereiken wat hij of zij wil. Wil je beginnen aan een collectie horloges en juwelen, kan je best onderstaande tips in acht nemen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

GOUD en Zilver gaan 40% stijgen

De prijs van GOUD en zilver zullen de komende 2 jaar met 40% stijgen volgens de oudste bank van......

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

GOUDkelder kopen

In de kranten verschijnt vandaag een verslag van de aandeelhoudersvergadering van de Nationale Bank van België. De ‘groene pettenbeweging van Erik Geenen stelde weer heel wat pijnlijke vragen.

Een klassieker is: “Hoe zit het met het GOUD van de Belgische Staat?” Bij de NBB antwoordden ze dat de Belgische overheid ‘juridisch eigenaar is van het GOUD’. Een nietszeggend antwoord. Juridisch eigenaar van GOUD dat er mogelijk niet meer is?

De Nationale Bank blijft volhouden dat er om de zoveel tijd ambtenaren van de NBB naar het Verenigd Koninkrijk trekken om te kijken of de GOUDvoorraad er nog ligt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 mei 2016

Video: Waarom GOUD een Betere Belegging is dan Apple

Een ex-Bloomberg journalist geeft zijn echte mening over GOUD versus Apple. Opmerkelijk toch hoe journalisten écht denken over GOUD als ze eenmaal buiten liggen. Adam Johnson legt uit waarom hij GOUD verkiest boven Apple.

De volgende 10 jaar kan deze munt 3.000% in waarde stijgenLive koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$